Dobry den, dcera si roztala peru zubom nestastne sa buchla o sedacku a zubom si roztala peru…. Nevyzeralo to tak strasne aka jazva sa jej potom urobila , boli sme s tym aj k lekarke no nepovedala ze to mame zasit, kedze je to pera ake
Su moznosti aby to tak nebolo vidiet ? Dakujem pekne
Nic ostane jej to už také
Ani laserom ked bude velka sa to uz neda ?
Teraz by som to neriesila, este bude rast, vyvijat sa… casom bude jazva jemnejsia a potom uvidite, ci to bude chciet hlavne ona riesit. Ja mam napr nejake jazvy z detstva (viditelne) a nikdy som nerozmyslala nad odstranenim, proste ku mne patria.
Do buducna - plasticka chirurgia, laser, kyselina hyaluronova a bohvie co este pribudne, urcite sa to bude dat riesit.
Mám presne takú istú jazvu. Mala som 4 alebo 5 rokov, teraz mám 36r. Je to viditeľné, ale nič hrozné. Ani to nevnímam, že to tam je. Ani to nepotrebujem riešiť.
@sissy27 dakujem pekne za odpoved
@elis248 a casom ste to mali menej viditelne ? Lebo jej to dost vidno hlavne ked sa usmieva
Ten hrbolček mám trochu menej vystúpený, ale mne to aj zašívali. Tak tam mám tenkú jazvu, ktorá ide cez peru až na kožu. Už to beriem ako súčasť toho ako vyzerám. Nikdy mi to nevadilo.
Moja mala jazvu cez peru az na bradu
Teraz ked nehladam nevidno nic
A to mala fakt skaredu hlboku ranu a potom jazvu
Za malicko a chapem, ze ta to ako mamu trapi, ale ver mi, na krase jej to nijako neubera ☺️ a cim menej budes ty ako mama na to upriamovat pozornost, tym normalnejsie to pre nu bude. Nema zmysel v tomto veku ju zatazovat nejakymi opravami / upravami, daj tomu cas.
Mne poradila sestra natierať jazvičky dcére diaľkovým olejom len neviem či je vhodný tak blízko k ustam
@elis248 dakujem pekne presne ako pises tym ze sme to nesli zasit ma ten hrbolcek vystupeny
@sissy27
Dakujem trosku ma mrzi ze sme to nesli zasit … ale nebudem to uz riesit ked bude velka a bude jej to vadit tak potom
Momentalne uz asi ziadne.