Jamka pri kostrči

anna12399
6. júl 2021

Ahojte stretli ste sa tým že dieťa malo pri kostrci takú jamku alebo priehlbinku? Pridám aj foto keď vstane syn . Do teraz sme to nejako neriešili ale dnes sa my začal sťažovať že ho to bolí ma 3 roky

meredithh
6. júl 2021

@anna12399 jamka je normalna, moznoze ho to boli rastom.

mariejenka
6. júl 2021

@anna12399 ked sa ti bude tak tak posli foto, nefot celu ritku, lebo tu chodia vsakovaki uchýlni ludia,nebudeme si klamať,ani niesme naivné.
Ja mam taku priehlbinku v kozi nad zadkom,mam v papierovej z pôrodnice ze mam spina bifida oculta, čiže skrytý rastep chrbtice, inak napísané nemam dostatcne zarastenú tu krížovú kosť,a na povrchu mam preto tu jamku, nerobí mi to ale žiadne potiaze, športujem (no som,lebo uz som lenivá) mam dva porody prirodzene za sebou,
Ked syna bolí, určite by som sla k lekárovi,ale moze to byt aj rastom, deti bolia nohy,ruky ...
Ma tu jamku od narodenia?

nevenka
6. júl 2021

Nas syn ma taku malu dierku doslova. Ale nikdy sa na nic nestazoval. Dcerka to nema a dalsi syn ma uplne zvlastne tvarovanu celu kost, dost krivo ju ma a tiez ma jamku. Brala som poctivo aj kyselinu listovu a aj tak. Prave pri dcerke som nebrala hned, lebo som kojila a dlho som nevedela, ze som tehotna a ona nema nic...no sla by som aspon za pediatrom sa poradit...