AHojte žienky...s mužom sme spozorovali na hlavičke dcerky taku mensiu akoby jamku priehlbinku alebo neviem ako to nazvať.
dcérka má 14 mesiacov ...a nemám znamosť o tom aby sa niekde takto buchla...neviete mi pomôcť tie čo máte skúsenosti s touto témou ??
budem Vám veľmi povdačná ... 😀
pekný večer
No skusenost mame 🙂) Je to fontanela na 100% 🙂)) A vy sa nerozpravate s pediatrickou? Ved ta nasa nam to kontrolovala v kazdej poradni az kym nezmizla/nezrastla.... Museli sme na nu davat pozor... hehe.. a keby sa buchla tak ze by sa jej spravila dierka v hlavicke, tak to by ste hadam vedeli a videli ;)
@jaja1979
@kinna
@simca06022011
baby prepačte že som v tomto smere nevzdelaná ale fakt som o tom nevedela len som vedela že musime davat na temeno poroz, kedze chodim do skoly a staram sa o malu malo toho stiham ale to neznamena že zanedbávam...dobtorke sme to vraveli ale nic nato nepovedala .. tak mne sa to zda zvlastne , ved oni to maju vediet ja nie som doktorka tak preto sa pytam
@majca1581 ved ti nevravime nic zle, len sa divim ze vas lekarka neupozornila co to je... ci uz vasa, alebo v porodnici.. ved ta dierka bola dakedy velkaaaaa ;)
@simca06022011
@kinna
som prvorodička ako viem že tam bola ta dierka ,jamka ..sme sa nepochopili len že jej este ostala doteraz ked jej rukou prilozim tak ma ju tam este ... ci je to normalne v tomto veku dietatka este ??
dufam že som sa opytala spravne...
@majca1581 A nemyslis nahodou fontanelu?
pozri toto http://detskechoroby.rodinka.sk/detske-choroby/...