Ahojte syncek ma uz asi 2 mesiace take ako jacmen, u ocnej sme boli , uzivame uniflox, pomoze to? Ak nie tak co ste vy davali na ocko? Dakujem
Tak kvapky od očného sú málo? Dávali by 1 ročnému ste kadečo čo tu poradia laici? Hádam nie..ja laik nie som a Radim presne sa držať rady očného dr.
@honey666 mozes pouzit ocuflash kvapky, v lekarni ti povedia najlepsi postup, ako kvapnut pri jacmeni u dietata..syn mal tie kvapky po narodeni, takze pokojne ich mozes u rocneho pouzit..partnerovi tiez pomohli na jacnem, mne nie, ja som si uvarila caj so sypanych kamiliek podla navodu, namocila tampon a jemne vyzmykala, ale aby zostal dostatocne vlhky a tym vymyla,do dvoch dni bol prec, posobi to protizapalovo..na druhej strane, dva mesiace su uz dost, ak to nebude prechadzat, treba znova k ocnemu
Veľmi pomáha aj suché teplo 👍 máme odskúšané dcérka staršia mala často krát. Vždy n začiatku sme dávali suché teplo a veľmi to pomohlo pekne stiahlo po dni dvoch bol pokoj. Naša to mala vždy keď už potrebovala silnejšie okuliare očko sa viac námaha a potom sa tvorí jačmeň .
@veronika_sk000 ocuflash nam dala najprv, to nepomohlo, teraz dala uniflox na 10 dni, tak uvidime, uz je to 6 den a stale ho ma, niekedy mam pocit ze uz je mensia gulicka a potom ked si posucha ocko alebo place tak sa mu to zacervena a je to vacsie. Ja uz neviem
@honey666 nepíšeš aký na vek,ja som synovi v lekárni kúpila očné kvapky s výťažkom očianky - bylinky