Ísť či neísť von s antibiotikami?

gabii83
3. nov 2010

ahojte s malou som bola minuly piatok u dr kaslala , mala soplíky, ale čiste dychanie. iba aerius, stoptussin atd. klassika...
ale dnes povedala, ze je to uz na antibiotika. takze mame klacid. otazka znie co s nou mozem podla vas vybehnut aspon sa prejst s kocikom na pol hodku? nie behat... no mi chodime von non-stop kazdy den, doobedu poobede. ked je zima tak ku kamaratkam kt. maju deti. vratime sa niekedy az o osmej. hlavne teraz ked boli tie chladne dni. dikes

sirinka
3. nov 2010

samozrejme, ze mozes...pokial nema zvysenu teplotu.

stvura
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katecameron
3. nov 2010

ja nechodim ale zalezi od stavu a rocneho obdobia ked je teplo a svieti slniecko a nema teplotu tak mozes

traktor
3. nov 2010

kludne chod, urcite nie na pol dna,ale prechadzka jej neuskodi....pokial nema teplotu, nie je unavena...len ku kamaratkam urcite nie..asi by ti podakovali, keby ich deti ochoreli od tvojej.. 😉

annie13
3. nov 2010

my mame augmentin teploty nemal ani nic, vcera sme sli von a zhorsilo sa nam podstatne ☹

atrami
3. nov 2010

na chvíločku možeš. Ako si písala na pol-hodinku.Samozrejme vyhýbať sa kolektívu. čerstvý vzduch neuškodí, teda pokiaľ nieje vetrisko a veľmi chladno 🙂

ikke
3. nov 2010

pri niektorych antibiotikach sa treba vyhybat slnku, pozri pribalovy letak

erikasadek
3. nov 2010

pokial sa prechadzas na cestvom vzduchu tak j eto dobre, najlepsie ka by si byvala v tatrach.. 😀
nemozeme mat vsetko .. ak ides von tak len vyhni cestam kd esu auta... 😉
co sa tyka atb.. nevidim dovod bay si sedela doma, pokial je dieta normalne, teda normlne sa sprava ako zdrave tak urcite cerstvy vzduch len pomoze ako ublizi... 😉

ikke , vyhybat slnku ano, ale myslene neslnit.. 😉 teda nelezat pri kupku a podobne;... 😉 ale ked pojdes par minut po slnku nic sa nedeje.. 😉 len dlhodobe slnenie skodi.. 😉 pri atb..

pia22
4. nov 2010

Ja by som s malym pocas choroby urcite v novembri von nesla, dieta dycha studeny vzduch a tym sa podnecuje a siri zapal v dych. cestach.

olivova
4. nov 2010

tiez by som nesla....Takisto chodim s malou von nonstop, ale ked je chora - a my zvycajne atb neberieme, ale vzdy mame zapal priedusiek bez teploty - trcime doma...je to hrozne, ale 3-5 dni s nou nikam nechodim....ani v lete...

minnie55
4. nov 2010

NIE!!! ATB oslabujú imunitu, chceš, aby ti vonku chytila nejaké svinstvo ? teraz, keď sa to všade hemží chrípkou, prechladnutiami....Ja tiež chodievam s deťmi von každý deň, ale keď sú choré, nie a už vôbec nie, keď je takéto sychravé novembrové počasie a začína chrípková sezóna.

jarunka111
4. nov 2010

Neboli sme vonku pokiaľ nebol malý bez teploty a pokiaľ mu neustúpil kašeľ. A samozrejme to ešte závisí od počasia. Na konci choroby, keď ešte mal atb. sme von išli.

petraw
4. nov 2010

ja sa pýtam doktora vždy na to, či môžme von aj keď máme trebárs ATB, vždy mi povedal, že áno pokiaľ neni teplota a je vonku príjemne tak sa dá 😉