Isotretinoin na akné u 15-ročného

user8484848
18. dec 2023

Dobry den syn (15) ma akne, najvaic ho mal na cele no teraz tam ma uz iba jazvy, boli sme stym u koznej ktora mu dala antibiotika, probiotika, belakne krem a dermalny roztok. Akne z cela mu zmizlo no stale ma akne po stranach tvare, myslim na spankoch a licach. Chcela by som sa opytat ci si myslite ze nam kozna moze odmietnut dat isotretioin aj ked ho budem od nej ziadat. Sice mu masticky pomahaju ale vzdy mu vyrazky iba zjemnia a ukludnia, aj ked zmiznu tak mi to pride tak ze vzdy sa na tom istom mieste objavia znova.

e1i
18. dec 2023

@user8484848 moze odmietnut,nakolko liecbu ordinuje lekar. Ak zhodnoti ze treba,tak napise aj sama od seba

anonymnasnazilka
19. dec 2023

zuby, gastro a ORL ma vysetrene? Dobre je vyriesit pricinu, inak mozete mastit a uzivat lieky dokola. ja som sa dlho trapila s akne, kym som nenasla dobru koznu lekarku, ktora ma poslala na kadejake vysetrenia. Mala som krcne mandle v hroznom stave. Vybrali mi ich a okrem ineho mi to upravilo aj akne.

erina102
19. dec 2023

@user8484848 Nám isotretinoin predpísali a liečili na klinike Navan 15 ročnej dcére nakoľko u kožnej to boli mastičky ktoré nepomáhali.Žiaľ tam sme si to museli hradiť v plnej výške okolo 30e a cez kožnú by sme doplácali omolo 3 e.Ale musím povedať že jej to veľmi pomohlo.Liečba bola cca trištvrte roka.