Isoprinosine sirup pre 3-ročnú

20. dec 2023

Ahojte, môj pomaly 3 ročný ma kovid. Doktorka mu dala isoprinosine váži 15 kíl a kázala mi dávať 10ml 3krat denne. Nie je to nejak veľa?

andreakotesova
20. dec 2023

Myslíš, že mu lekárka chce uškodiť? Bežne sa užíva 4x denne a tvojmu synovi to rozdelila na 3 dávky.

zmrzlinka2021
20. dec 2023

Čiže ty si myslíš, že ja som múdrejšia ako studovany lekár?

nevenka
20. dec 2023

Mne najnovsie doktorka povedala, ze Isoprinosine podla najnovsich studii nema vyznam pri covide davat, no tak si vyber 🙄

babulkomale
20. dec 2023

@nevenka zaujimave studie, ani sa necudujem, ze ludia zacinaju konspirovat. Uzivali ho na covid oddeleniach lekari aj sestry a niektori ani raz na covid neochoreli. Rovnako ako zachranari, ktorych poznam.
A zrazu uz nie je zaujimavy?

mikaelka1
20. dec 2023

Mna z neho velmi bolel zaludok, bolo mi na vracanie tak pozor aj nato

gerry22
21. dec 2023

My ho tiež užívame a užívali sme ho ale pre 3 ročné dieťa to je veľká dávka si myslím. Veď môj 10 ročný syn berie takú dávku a moja dcérka teraz už skoro 6 ročná dávku 5ml. Brali sme ho aj keď mala 3 roky a nemala takúto vysokú davku nikdy. Tak neviem no a dokonca 3krat denne

andreakotesova
21. dec 2023

@gerry22 predpísal jej ho lekár, ktorý asi vie, koľko lieku má dieťaťu pri kovide (na krátku dobu) predpísať.

gerry22
22. dec 2023

@andreakotesova ja viem že im ho prepísal lekár . Ale ani lekár nie je Boh a môže sa občas pomýliť. Ja som len vyjadrila svoj názor a svoju skúsenosť . Sama vidíte že každý lekár určuje dávkovanie inak. Nám lekár prepisuje takú dávku a to mám oveľa staršie deti ako má pani. A keď si pozriete pripalovy leták tak dávkovanie je tam nižšie ako popisuje pani. Bola aj chybná šarža kde dávkovanie bolo nesprávne a bol sirup stiahnutý z obehu.

andreakotesova
22. dec 2023

@gerry22 v letáku je písaná najnižšia možná dávka.

adrianasamuel
7. jan 2024

Ahoj, prosím ta ako ste zvladali takú veľkú dávku malý mal teraz 3 roky a ma tiež covid ma brat 3x6ml ale dnes ráno 2x zvracal.
A ešte ako dlho vám trvalo sa z toho dostať?
Ďakujem

autor
7. jan 2024

@adrianasamuel môj to napríklad zvládal v pohode, zavolajte dr