Isoprinosine na imunitu detí - skúsenosti

smolinka024
14. sep 2018

Prosím vás aké máte skúsenosti s užívaním isoprinosine na imunitu deti?! Máte niekto aj nejakú negatívnu skúsenosť? Mne ho obvodná neodporúča pre deti, ale pneumolog mi ho predpísal pre obe deti 3.5 a 6 rocneho...neviemciim ho nasadiť 😔

barcelonka
14. sep 2018

syn ho užíval dlhšiu dobu ale ja mám pocit, že mu nepomáhal, stále bol chorý aj tak.

1andrea111
14. sep 2018

@smolinka024 myslím, že je to silný liek na imunitu. Moje deti ho brali raz a vtedy pomohol, myslím, že sa nepredpisuje bežne,

didaiva
14. sep 2018

Dcera 4 r. ma mierne znizenu imunitu a ma ho nasadeny dvakrat do roka na cca 6 tyzdnov na podporu imunity, choroby sice su, ale maju lahsi priebeh.

dominika7990
14. sep 2018

@smolinka024 moja dcérka ho brala v 4 mesiacoch a vybrala ho cely (Cca 2-3 mesiace každý deň) Mala afty ktorých sme sa nevedeli zbaviť mesiac. Krásne jej to posilnilo imunitu a ak nerátam klasické choroby pri zúbkoch keď sa prerezavaju ako soplava atd tak normálne že chorá ani neni. A afty od vtedy ani nemala. Za mna super

bale1rinka
14. sep 2018

ja som ho brala a odvtedy som zatiaľ nebola chorá,ale mala som aj iné lieky, konkrétne polyoxidonium.

nerko
14. sep 2018

@smolinka024 dcere nic nepomohol. Brala ho dlhodobo uz ako 1,5 rocna.

savmebej
14. sep 2018

@smolinka024 je to vyborna vec na imunitu,hlavne pri virusovych ochoreniach,ja.prave nechapem,preco to lekari nepredpisuju,ked vidia,ze choroby maju lahsi priebeh..napr nechaju deti trapit sa dlhodobo s moluskami

smolinka024
autor
14. sep 2018

Ďakujem za komentiky maminky ...

rainee
15. sep 2018

Dcéra to brala dlhšie ale nemám pocit že by dáko pomohol. Zo všetkých liekov na imunitu - isporinosine, luivac, bronchovaxom atď nám najviac pomáha hliva ustricová, ozaj oveľa menej je chorá

ekobio
21. sep 2018

mám rada prírodné produkty, deťom som dávala "Dračí sirup" Myco baby a keď boli väčší, tak Cordyceps a detoxikovala som ich Joalis preparátmi