Prosím vás aké máte skúsenosti s užívaním isoprinosine na imunitu deti?! Máte niekto aj nejakú negatívnu skúsenosť? Mne ho obvodná neodporúča pre deti, ale pneumolog mi ho predpísal pre obe deti 3.5 a 6 rocneho...neviemciim ho nasadiť 😔
@smolinka024 myslím, že je to silný liek na imunitu. Moje deti ho brali raz a vtedy pomohol, myslím, že sa nepredpisuje bežne,
Dcera 4 r. ma mierne znizenu imunitu a ma ho nasadeny dvakrat do roka na cca 6 tyzdnov na podporu imunity, choroby sice su, ale maju lahsi priebeh.
@smolinka024 moja dcérka ho brala v 4 mesiacoch a vybrala ho cely (Cca 2-3 mesiace každý deň) Mala afty ktorých sme sa nevedeli zbaviť mesiac. Krásne jej to posilnilo imunitu a ak nerátam klasické choroby pri zúbkoch keď sa prerezavaju ako soplava atd tak normálne že chorá ani neni. A afty od vtedy ani nemala. Za mna super
ja som ho brala a odvtedy som zatiaľ nebola chorá,ale mala som aj iné lieky, konkrétne polyoxidonium.
@smolinka024 dcere nic nepomohol. Brala ho dlhodobo uz ako 1,5 rocna.
@smolinka024 je to vyborna vec na imunitu,hlavne pri virusovych ochoreniach,ja.prave nechapem,preco to lekari nepredpisuju,ked vidia,ze choroby maju lahsi priebeh..napr nechaju deti trapit sa dlhodobo s moluskami
Ďakujem za komentiky maminky ...
Dcéra to brala dlhšie ale nemám pocit že by dáko pomohol. Zo všetkých liekov na imunitu - isporinosine, luivac, bronchovaxom atď nám najviac pomáha hliva ustricová, ozaj oveľa menej je chorá
mám rada prírodné produkty, deťom som dávala "Dračí sirup" Myco baby a keď boli väčší, tak Cordyceps a detoxikovala som ich Joalis preparátmi
syn ho užíval dlhšiu dobu ale ja mám pocit, že mu nepomáhal, stále bol chorý aj tak.