Intímny problém u 15-ročného

ziakpeter
27. aug 2023

dobrý ďen, mam 15 rokov a mam pocit ze moj penis ako keby prestal rásť. Je dost maly a hanbím sa preto chodiť z nejakym dievčaťom. Hanbím sa to aj povedať rodičom, skusal som im nejako naznačiť ze chcem ist ku doktorovi ale furt povedali ze netreba. Neviem co mam robit, nechcem mat pokazeni zivot. A keci ako napríklad na dĺžke nezáleží nechcem ani počuť, na dĺžke záleží. Mam ako keby oneskorenú pubertu takze neviem, ale nerastie uz asi rok co je dost. Fakt neviem co mam robit. Niesu na to nejake lieky alebo nieco? Lebo som z toho fakt zničený.

jj_anka
27. aug 2023

@ziakpeter pokiaľ ti narastie penis, skús potrénovať slovenský jazyk

ziakpeter
autor
27. aug 2023

@jj_anka Dakujem za nič

anjelicek26
27. aug 2023

V tomto veku by si mal ist na preventivnu prehliadku, nie? Spytaj sa na to, vyuzi to... ak mas oneskorenu pubertu, treba hormonallny profil. Niekedy staci dobre nastavit u endokrinologa a veci sa pohnu. Nie kazdy ma velky penis, ale pubertalny rast by si mal mat aj v tejto oblasti a relativne vyrazny.

@jj_anka myslim, ze toto 15 rocnemu chlapcovi fakt nepomoze.

ziakpeter
autor
27. aug 2023

@anjelicek26 Dakujem, skúsil som to ale mama povedala ze nie, ze sa nechodí, ja sa cítim jak keby ma mučili uz fakt

gemerka17
27. aug 2023

@ziakpeter v 15 rokoch je povinná preventívna prehliadka u pediatra. Čiže mama klame. Kedy si bol naposledy na preventívnej prehliadke u detskej lekárky ?

myela
27. aug 2023

tak to povedz ocinovi, ak nemozes ist k lekarke sam, ale len s rodicom. v tomto veku ale mozes ist aj sam, ci nie? nech ta pozrie pediater, alebo da listok na urologiu.

martija
27. aug 2023

@ziakpeter my sme boli na 15r so synom. Chodí domov od obvodnej predvolanie. A keď máš oneskorenú pubertu všetko môže ešte prísť.

anjelicek26
27. aug 2023

@ziakpeter
@gemerka17 ja viem tiez tak, ze je tam v 15 rokoch preventivka. Ja ta chapem, ze je to delikatna tema, skus ist na to radsej cez otca, nech ti spravi termin a idete tam spolu, jasne k lekarke dnu mozes ist aj sam, otec pocka vonku... drzim velmi palce...chapem, ze pre muzov toto citliva tema a nie, ziadne blbosti ako ze na velkosti nezalezi ti tu pisat nebudem.

ziakpeter
autor
27. aug 2023

@gemerka17 Tam som bol ale povedala ze to je v poriasku ale nemyslím si to

ziakpeter
autor
27. aug 2023

@anjelicek26 dakujem, strašne ste pomohli, skusim to cez otca no uvidim, nemyslím si ze sa z tym nieco bude dat spraviť ale tak dufam najviac jak môžem.

anjelicek26
27. aug 2023

@ziakpeter minimalne endokrinolog a vysetrit hormony a hladinu testosteronu a ako mas rozbehnutu pubertu veru nikoho "nezabije" a aspon budes vediet, ze ste spravili maximum. Zbytocne neskor lutovat, ze ste to nechali tak...

ziakpeter
autor
27. aug 2023

@anjelicek26 dakujem

ptvw
27. aug 2023

@ziakpeter prosím ta sa uvedom snažís sa pôsobiť dospelo ale si ako trucovite decko, a ty so základnou školou ešte aj tvrdíš ze lekárka s VS vzdelaním, atestáciami a x-ročnou praxou nemá pravdu, pobavilo 🤣🤣🤣🤣

ziakpeter
autor
27. aug 2023

@ptvw Nerozumiem takymto ludom

januska12323
27. aug 2023

Pani doktorka už videla toľko náradia 15. ročných koľko ty neuvidíš za celý život. Ale samozrejme skontrolovať znova môže.

kataina
27. aug 2023

matička skákavá.... som odpadla.
Máš 15, chlapci po 15 ešte môžu veľa vyrásť, aj penis bude proporcionálne rásť. Je to úmerne velkosti tela, ked maš oneskorenu pubertu. tak aj hormony sa ešte len "doladia" aj pipik dorastie. Ak ti Dr. povedala, že OK, tak asi je to OK. A dievčatam daj laskavo pokoj, ony v tvojom veku tiež nemusia všetko vidieť

kacenocka2
27. aug 2023

Do 18tky ešte sa vyvíjaš,nestresuj

irusa
28. aug 2023

neboj máš ešte čas počkaj tak 16-17....

irusa
28. aug 2023

@ptvw nemusí mať lekárka s VŠ a atestáciami vždy pravdu...človek je tvor omylný... vlastná skúsenosť

katarinka89
28. aug 2023

@jj_anka niekto stal hore ritou a potrebuje sa vyventilovat na 15 ročnom chlapcovi?

katarinka89
28. aug 2023

@ziakpeter mamine alebo ocinovi- ku komu máš otvorenej si vzťah to povedz, treba zájsť za urológia, detským....ti zváži ďalšie vyšetrenia.

galioska
28. aug 2023

@ziakpeter zas sa niekto bavi vsak? 🤣
mimochodom nezalezi od velkosti ale od toho co s nim vies robit, respektive budes vediet robit.
Venuj sa radsej skole✊🏻😀

irusa
28. aug 2023

@galioska nezáleží na veľkosti ??? a prečo potom tu dospelé ženy zakladajú diskusie , že partner ich nevie uspokojiť, lebo má malého....😀

galioska
28. aug 2023

@irusa to su temy zalozene pre zabavu ako vacsina z nich a potom naletia najvacsie odbornicky a potom sa robi rebricek naj odbornicok😆😆🥂🥂🎂

irusa
28. aug 2023

@galioska no neviem..napríklad mám kamarátku, ktorá má tento problém...

galioska
28. aug 2023

@irusa no tak to s nou ries😀🙁 mozno jej pomozes🤨 cely kon pomoze😀

irusa
28. aug 2023

@galioska ako myslím, že ja daný problém nevyriešim...a nestotožňujem sa s tvojím názorom, že na veľkosti nezáleží... to je taká otrepaná fráza

galioska
28. aug 2023

@irusa zalezi od techniky nie od mega velkosti penisu, moze ho mat aj ako orangutan a neuspokoji ta ani za pana...zit s chlapom roky a nebyt cely cas uspokojena je tiez pekne o drzku, niektore zeny si myslia, ze si musia udrzat chlapa za kazdu cenu...

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz