Inhalátor pre trojročnú dcérku

9. okt 2021

Dobry vecer vedeli by ste mi odporucit inhalator... chcem to hlavne koli dcerke 3 rocnej .. taky ktory mate odskusany a ste spokojny 🙂 dakujem 🙂

mogaa
10. okt 2021

našej sme skúšali, ale ten plač pri spustení bol horší ako sama choroba😉veľa detí sa takých zvukov bojí a jednoducho si tú masku nedá....bolo by fajn si niekde skúsiť požičať a vyskúšať či si to vôbec nasadí😉naša sa toho bála, nepomohlo ani prosenie ani ukazovanie, nič...

danielahamar
10. okt 2021

Omron

leniel
10. okt 2021

Omron sme kupovali, mala este nema 3 a uplne v pohode zvlada inhalovanie, pustim jej rozpravocku/dam k tomu youtube/ slubim nejaku sladku odmenu a ide to 😉

didi2102
10. okt 2021

Trojročné dieťa si zvykne , nebojí sa ... Syn 3r si vezme masku nasadí a sedí 15-20min sám , dcéra 1.5r hrôza a panika ale to je obdobie,určite to bude v poho .... My sme najprv mali taký čo nešiel do prúdu ale nabíjal sa,nehucal ale v podstate nefungoval dobre,vymenili sme ho za omron a ten síce hučí ,vybruje ale je mega,využije aj dospelý, sú ktomurozne nadstavce,netreba to neako čistiť atď surozne modely,mi máme neaky za 70eur a top

venusa85
10. okt 2021

Ja mam z Lidl-a a som spokojná. Nemala ešte 3 roky, keď som ho kúpila, ale zvláda to 👍