Viete mi odporučiť dobrý inhalator, predovšetkým pre deti ale aby sa dal aj pre dospelých použiť? Omron že je najlepší len neviem ktorý typ. Dakujem
Nie je to nejake moc hlucne?
Mame laicu ultrazvukovy..krasne tichy a maly..
@jeltica su hlucne a riadne... ani rozpravku pri nich nepocut. Mala som, vymenila som za ultrazvukovy
@krkavcia_mater mozes mi sem hodit link alebo do spravy, ze aky si to kupovala ten ultrazvukovy?
Nedávno u nás boli všetci chorí, tak som narýchlo kupovala Omron a veľmi pomohol.
https://www.tlakomeryomron.sk/inhalatory/inhala...
@jeltica pisem spravu
@krkavcia_mater dakujem, nasla som si 🙂
Ahojte! Aj ja som kúpila inhalátor...čo dávate do tej nádobky na inhalovanie? Zatiaľ sme skúšali len Vincentku...s čím máte skúsenosť? Ďakujem!
Ahoj. Ja som pred mesiacom kúpila kompresorový Laica. Má masku pre deti, pre dospelých, náustok do úst aj do nosa. Je trošku hlučný, ale nám to nevadí. Inhalujeme v kúpeľni. Ako náplň dávam vincentku, tou inhalujú deti denne ráno pred a po škôlke ako prevencia. Musím zaklopať, že odkedy pravidelne inhalujú, tak sú bez škôlkárského sopľa. Ak v budúcnosti budú chorí, tak im do nádobky na vodu dám po najnižšiu rysku vincentku a do toho 2-3 kvapky kvapiek do nosa ako nasivin. Takto to mám aj odobrené pediatričkou. Pred kúpou som sa s ňou radila. Syn bol takmer stále soplivý.
@sinda11 Ja som teraz nedavno kupila Omron c28p model 2021 a som spokojna. Je tam maska pre dospelych, detska maska a este naustok.