Inhalátor Omron pre deti

veronikas30
20. nov 2022

Zdravím. Viete mi prosím poradiť inhalátor omron pre 1,5ročnú a 3 ročnú? Prípadne aké máte skúsenosti. Či sa držať dizajnu pre deti alebo radšej pozerať na funkciu (účinnosť). Ďakujem.

zanet266
20. nov 2022

@veronikas30
Ahoj,my mame tento. https://www.drmax.sk/omron-comp-air-ne-c801kd-i... a sme spokojní.inhaluju naše dcérky (vek 1 rok a 2roky) a inhalujeme aj my dospelí. My sme ho dostali od svokry a ja na ňom žiadne mínusy nevidím, funkciu splna na 100 percent a pomáha nám.

999cicka999
20. nov 2022

Tiež mame omron. Neviem ktorý presne ale používajú ho deti a mame aj masku pre dospelých. Žiadny detsky motív. Každopádne nám ho napísala alergologicka a skoro cely nám ho zaplatila poisťovňa

lelluska
21. nov 2022

Záleží čo chces inhalovať. My keď sme sme začínali, okolo jedného roka som si nebola istá, či to dieťa vôbec bude chciet. Kúpila som Omron Nami CAT - bol lacnejší a zaberalo aj to, že počas inhalovania sme mohli “hladkat macicku”. K tomu výkonu, na Vincentku je úplne dostatočný, ale napríklad Yabro už nepotiahne, tam je treba vyšší vykon. Takze neskor sme presli na výkonnejší

veronikas30
autor
21. nov 2022

@999cicka999 tak my nikam nechodíme, k žiadnemu doktorovi, asi pediatrička nemá kompetenciu to napísať, ale nevadí. Snáď nám to pomôže.

veronikas30
autor
21. nov 2022

@lelluska len vincentku. Rozhodujem sa medzi to mačkou alebo to čo má hračku. Neviem aký je rozdiel medzi dojčenskou maskou a detskou. Či detská už bude dobrá aj tej 1,5ročnej.