Ahojte žienky, poradíte mi. Zvažujem kúpiť inhalátor, pretože dcérka má upchaté dutiny. Tie čo ho máte je to podľa Vás dobrá vec, pomáha to na soplíky. Prejdu rýchlejšie? dá sa pomocou inhalátora vyhnúť antibiotikám? Chcela by som taky s maskou na tvár, našla som ultrazvukový inhalátor. Za rady ďakujem.
@minas5 my ho používame aj na inhalovanie lieku Ambrobene keď ma niektoré dieťa kašeľ, ale aj keď mala dcéra laryngitidu, to sme prežili už viackrát a úplne bez liekov, len s inhalovanim vincentky. Aj manzel využíva, keď ho škriabe v hrdle, že mu začínajú liezť do tela vírusy prechladnutia, tak on inhaluje cez ústa (vincentku ak sa nemýlim). Využijes určite, skvelá vecička
dakujem Vám obom, určite kupim len musim vybrat ktorý
@minas5 ultrazvukovy je tichší, ja som ho raz kúpila, ale keď som videla, že sa tam menia jednorazove "poháriky" na vodu (aj keď ich v balení bolo 40), tak som ho vrátila do obchodu (zo zásady nekupujem nič, čo je na jedno použitie, sme eko-domácnosť). Kúpili sme klasický takej značky čo máme od nich aj digitálny teplomer, nespomeniem si teraz... Teda máme už druhý, prvý inhalator som mala z Lidla, zničila som ho keď som kvapla do nádržky cajovnikovy olej, rozleptalo to tu nadrzku a šiel do kosa, druhý som kúpila ten ultrazvukovy, ale na druhý deň vrátila a zobrala som iný, ktorý funguje 2 r.
@ollynka áno, normálne nasadis masku a dýchas alebo teda naustok. My máme tento
https://www.celimed.sk/inhalator-omron-compair-...
@minas5 za mna určite ano, syn mal sople niekoľko mesiacov ked mu išli zuby, skúšali sme všetko možné az kym sme nekúpili inhalator, za pár dni bolo po soploch, banovala som ze so ho nekupila skôr. Teraz ho používame všetci. Inhalujeme len Vincentku, s inym nemam skúsenosť.