Infúzia bábätku

hama007
25. jan 2022

Ahojte.

Mate skúsenosť mamičky pri vašich deťoch, hlavne takých menších do pol roka, že im museli podať infúziu?
Moja dcéra má len 4 dni a zistili jej, že je dehydrovana lebo sa narodila veľká a mne sa netblvorilo hneď mlieko, resp. to počiatočné len málo. Sém tam ju do kŕmili. Máme čakať ešte do zajtra ako bude lebo mlieka mám teraz dúfam dosť ale výsledky sú stále zle. Popri tom ešte dokrmujeme nutrilonom.
Len chcem vedieť ako to prebieha, ak by bola nutná takáto liečba.
Ďakujem

petus998
25. jan 2022

@hama007 neviem odpovedať ale držím veľa palcekov a veľa síl posiela aj vam aj maličkej

tinka_1807
25. jan 2022

@hama007 Môjmu synovi hneď po pôrode bolo potrebné dávať antibiotiká cez infúziu. Podávali mu to cez kanilu, ktorú mal zavedenú v hlavičke.
Držím palce, aby ste boli čím skôr fit. 🙂

zabina27
25. jan 2022

Tiež naša malá mala v hlavičke zavedenú, vyzerá to hrozne, ale tak keď treba... Bábo si to pamätať nebude a ty budeš vedieť, že sa robí všetko, čo sa dá pre zdravie toho drobca 😉

hailey1
25. jan 2022

@hama007 ked sa nam maly narodil, mal niekolko infuzii, vobec si nerob hlavu. Nie je to nic strasne. Zelam skory prichod domov.

hama007
autor
25. jan 2022

Ďakujem pekne 🙂 inokedy by som to brala normálne a nastavila sa, že keď treba tak načo nad tým lamentovať, ale ešte som čerstvo po pôrode, tak nad všetkým veľmi rozmýšľam a potom depkarčim. 😄😒😕 Do zajtra zo seba dám všetko, aby som ju hydratovala a zajtra po odbere uvidím. 🤗 Dám vedieť

luci_ba
25. jan 2022

@hama007 moj mal hned po narodeninonfuziu, nič neboj bude dobre

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
majkal2019
25. jan 2022

Môj syn mal 3 týždne mal zápal močových ciest zvracal velke množstvo mliečka tak mu tiež davali infúzie cez hlavičku no hrozne to vyzerá a verím tomu ze každá mamička si aj poplace ked vidí svoje dieťa z niečím takým v hlavičke.

luci_ba
26. jan 2022

@hama007 prve dni po porode su plne slz, aspoň u mna boli a o to viac ked babatku niečo je 😔 viemto. držím vam palce

gabikaa96
26. jan 2022

Môj synček mal 2a pol týždňa keď sa mu zhoršila žltačka a museli sme do nemocnice. 3dni mal infúzie,kanylu mal na hlavičke. Jeho to nijak nerušilo no mne ten pohľad trhal srdce. Celé dni som vtedy prerevala.

marlent
26. jan 2022

Moj bol na glukoze mal nizky cukor, mal ju v hlavicke...drzim palce nech je rychlo ok

hama007
autor
26. jan 2022

Ahojte. 🤗 Nakoniec sú všetky výsledky v poriadku a nemusia zavádzať infúziu. Zajtra ideme domoooov 🥳😁

adamko2021
7. mar 2024

Ahojte, môj 2 ročný hyperaktívny vnuk je v nemocnici so zranením na tvári, budú mu dávať 5 dní infúziu nepretržite. Je tam s matkou. Moja otázka je: nedá sa u takých malych detí, ktoré nevydržia v postieľke , zvoliť iný spôsob podania, napr.aspoň s občasným prerušením na pol hodiny.?