Infrasauna a deti

miriamka001
9. aug 2015
Používateľ miriamka001 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od miriamka001.

Dobrý deň, chcela by som sa informovať, či máte nejaké skúsenosti s deťmi a infrasaunami? Môžu vôbec deti používať infrasaunu, neškodí im? Zvažujeme totiž, že si kúpime do rodinného domu infrasaunu, no jedine v prípade, ak nevadí našim štuplom 🙂 Na internete som sa dočítala, že infrasaunovanie je vhodné aj pre deti už od niekoľkých mesiacov, no neviem neviem... 😖 Má s tým niekto skúsenosti?

pribinak
9. aug 2015

My sme chodili na baby plávanie od 3 mesiacov a po kúpaní sme šli do sauny, raz infra a druhýkrát klasická fínska, akurát, ze boli nastavene na nižšiu teplotu a chodili sa na nejakých 10 min, ale niekedy sme sa tam mamky zakecali a sedeli sme tam aj pól hodinu, žiadny problém, ja si to veľmi pochvalujem

frederikal
16. aug 2015

Neboj sa, pre dieťa je infrasauna vhodná tiež 🙂 Ja som chodila s mojou malou sauny, aj keď bola mladšia a vôbec jej to neublížilo, práve naopak. Bola zdravšia, lepšie zvládala zimy, nebola tak náchylná na choroby. Len musíš dávať pozor na čas, deti by nemali byť v saunách tak dlho ako dospelí. 🙂

duun
16. aug 2015

Poradil by ti skôr pediater. Môj názor - infrasauna nie je tak náročná na organizmus ako klasická, parná. Nie sú tam rázy teploty, organizmus sa prehrieva rovnomerne a keďže nie je vysoká vlhkosť, má šancu sa ochladiť potením. Na rozdiel od klasickej, je infrasauna odporúčaná aj starším a aj pri zdravej miere s niektorými zdravotnými problémami . Myslím, že s mierou a pod dohľadom, prečo nie?
Keby som mohla nenápadne zabrať čas kúpeľne susedom z vedľajšieho vchodu paneláku, tak sa prebúram a tiež si zariadime doma infrasaunu :D

https://www.modrykonik.sk/saunovanie/

miriamka001
autor
22. aug 2015
Používateľ miriamka001 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od miriamka001.

Tiež si myslím, že je infrasauna super, no radšej sa spýtam :P Čo-to som už o saunách prečítala aj na nete a myslím, že to nie je zlý nápad 😉

lenkanovakkova
23. aug 2015
Používateľ lenkanovakkova je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od lenkanovakkova.

Ja chodím s mojimi malými tiež raz za čas do infrasauny a sú úplne v pohode, práveže sa cítia lepšie, radi tam chodia 🙂 Samozrejme, nikdy nie bez dozoru a na kratší čas, ako by som šla sama.

frederikal
25. aug 2015

Ahoj, píšem zase, lebo minule som o deťoch a saunách našla celkom užitočných pár riadkov, posielam: http://www.marimex.sk/vhodnost-infrasauny-pre-d... 🙂

domostav
8. aug 2016

Dobrý deň, ak zvažujete kúpu infrasauny pre našich zákaznikov sme napísali krátky blog, ktorý nájdete tu: http://www.virivkysaunybazeny.sk/blog/154-13-pr... 🙂