Ahojte, máte niekto skúsenosť prosím, nakazilo sa vám vaše dieťatko pri pôrode? Môj syn sa nakazil pôrodnými cestami aj napriek tomu,že všetky výsledky som mala v poriadku,mal infekciu v krvi,vraj som ju mala ja ale mne nespôsobovala žiadne ťažkosti,že som o Tom ani nemusela vedieť,bol prevezený na JIS lebo mal aj zrýchlené dýchanie,nasadili mu liečbu ATB do hlavičky mu dávali tri dni a potom ešte tri dní striekačkou, našťastie všetko dopadlo v poriadku,len chcem vedieť či to nemôže mať do budúcna nieake zdravotné následky, prosím odpovede len čo majú skúsenosť s týmto čo som popísala ďakujem
To je dobre, ze skoro zasiahli. Ja som mala streptokoka a mali mi pri porode dat infuziu s ATB, ale porodila som velmi rychlo, takze sa nestihlo a na treti den po porode mal maly bradykardie, ale teda nemal potvrdenu infekciu, ale preventivne ho dali na JIS, celkovo sme boli 11 dni v nemocnici. Tiez slabo papal. Ale to sa napravilo, dnes je uz druhak a je uplne v poriadku. Ak ma drobcek dobre vysledky, neboj sa, bude zdravy...🙏🥰
@nevenka a problém vo vývoji nebol? Myslím sedenie štvornožkovanie chodenie atď
Ahoj, maly Bohudik na jis nebol. Dostaval tiez samizda 6 dni atb infuzkou do ruky. U mna to aj vedeli, no mala som infuzku atb pri porode velmi kratko, takze nezabrala. Maly je v pohode, vtedy koli taj infekcii bol slaby, slabo tahal mlieko a bol podrazdeny. Potom bol uz slniecko a az do teraz je 🙂 Neboj, nebude mat nasledky.