Maminky ktoré ste detickam do 1 roka dávali mlieko Infatrini, neodmietali vám ostatne jedla? Viete mi napísať približne denne menu čo a koľko spapali? Veľmi by ste mi pomohli 🙂
Raňajkovala napr. chlieb so šunkou syrom, praženicu, obed polievka väčšinou zeleninová s cestovinou nahusto, druhé jedlo jedla až keď vstala po poobednom spánku, to boli zo začiatku kupované príkrmy, domáce nechcela, potom už varená strava napr. granadir, ryža, mäso, olovrant ovocná výživa s piškótami alebo normálne ovocie a večera to musela byť zase hustá polievka 🤭
Ja som to všetko vážila skrz dcérinu diagnózu...raňajky do 50 g niekdy 80 g. Polievka od 100-200 g, druhé jedlo nikdy nie viac ako 80 až 100 g, olovrant od 100- 150 g, večera polievka od 100 - 200 g.
Moja dcéra to užívala a normálne jedla všetko čo jej chutilo. Lenže u nás bol problém, že ona akékoľvek mlieko pila len v spánku. My sme jej ho dávali len v noci. Posledné mlieko dostávala ráno o 6:00, tak raňajkovala neskôr okolo 9:00. Keď ho bude užívať dieťa počas dňa, môže sa stať, že bude menej jesť príkrmy, normálne jedlo, ale nie je to žiadna katastrofa.