Infatrini pre bábätka

28. okt 2023

Maminky ktoré ste detickam do 1 roka dávali mlieko Infatrini, neodmietali vám ostatne jedla? Viete mi napísať približne denne menu čo a koľko spapali? Veľmi by ste mi pomohli 🙂

djv
28. okt 2023

Moja dcéra to užívala a normálne jedla všetko čo jej chutilo. Lenže u nás bol problém, že ona akékoľvek mlieko pila len v spánku. My sme jej ho dávali len v noci. Posledné mlieko dostávala ráno o 6:00, tak raňajkovala neskôr okolo 9:00. Keď ho bude užívať dieťa počas dňa, môže sa stať, že bude menej jesť príkrmy, normálne jedlo, ale nie je to žiadna katastrofa.

djv
28. okt 2023

Raňajkovala napr. chlieb so šunkou syrom, praženicu, obed polievka väčšinou zeleninová s cestovinou nahusto, druhé jedlo jedla až keď vstala po poobednom spánku, to boli zo začiatku kupované príkrmy, domáce nechcela, potom už varená strava napr. granadir, ryža, mäso, olovrant ovocná výživa s piškótami alebo normálne ovocie a večera to musela byť zase hustá polievka 🤭

djv
28. okt 2023

Ja som to všetko vážila skrz dcérinu diagnózu...raňajky do 50 g niekdy 80 g. Polievka od 100-200 g, druhé jedlo nikdy nie viac ako 80 až 100 g, olovrant od 100- 150 g, večera polievka od 100 - 200 g.