Dávame ich malej 12 dňovej dcerke pred papanim z flase- nedojcim ju z prsnika. Papa Bebu a občas moje mlieko-ak si dost odsajem kedze ho mam velmi malo. Mala casto bolest bruska-tvrde brusko,tak sme jej kupili tento INFACOL...len dufam ze je dobry aj pre tak male len niekolko dnove babetko... Prosim vas o kazdy nazor...dakujem velmi pekne, Zuzana
@zuzka_puska ahoj to je v poriatku ak ti mozem poradit davaj jej ich pred kazdym papanim.my ich papali az do 4 mesiaca :D . neskor sme ich vysadili kedze sa uz gulala a prdkala ako delo :D . cize neboj sa kludne jej ich davaj a ako pisem pred kazdym papanim nam to aj pediatricka poradila ze to sa moze.a my davali aj probioticke kvapky biolakbaby ...tie nemusia byt v chladnicke ako biagaia. a infacol je lepsi ako espumisan.
@pipinka4 dakujem velmi pekne, trosku som sa bala, ci to mozu aj taky novorodenci, ale je to asi lepsie ako ked chudatko trpi bolestou bruska a aj hodinu vkuse placka...trhalo mi srdce ked sme jej nevedeli nijako pomoct a nepomahal ani pupik masticka
@zuzka_puska Nam pomohol tiez viac Espumisan L a probiotika Inphant Dophilus (tie mozu babatka od narodenia podla vyrobcu), skusali sme aj infacol ale nezabral.
Ahoj, aj náš 2 mesačný synček máva problémy s bruškom,vyskúšali sme už všetko možné aj Espumisan L som mu dávala 1ml do každej flaške s papaním,tiež mu dávam BEBU a teraz som mu začala dávať tú novú čo je BEBA Comfort a zdá sa mi že sa to troška lepší.
A držím palce,viem čo to je 🙂
@zuzka_puska my sme si tym tiez presli neboj to asi skoro kazdy :D ... hm ale este si spominam ze sme museli menit aj mliecko my jedli najprv nutrilon od toho sme mali hroznu bolest bruska potom sunar ten nas zapekal a teraz papame babylove to nam najviac vyhovuje 🙂
My sme tiez pouzivali Infacol s probiotikami Inphant Dophilus a nebolo to zle, ale potom sme kupili Babycalm kvapky a tie boli lepsie ( ak nezaberie Infacol) 😉
Ahoj, takze moj postreh... my sme sa vcera vratili z nemocnice . Dovod - kolika, resp.bolesti bruska u dojciat. Ale najskor by som zacala tou Bebou - z pocutia, od pediatra, mamiciek a dokonca teraz z nemocnice sa oznacuje za najhorsie mlieko - umela vyziva - z dovodu chuti, mliekovosti a neskutocne problem robi detickam . Bolo mo povedane lekarom z 10deti ma problem 8deti. Co sa tyka kvapiek - my sme zacinali espumisanom l , presli sme na espumisan comfort a nic! V nemocnici nam zacali davat pred kazdym krmrnim Infacol - 1kvapka, 3kvapky hylaku do kazdej flase. Po 4dnoch nas pustili domov, teraz super, polepsilo sa nam o 90%.
ahoj, my sme tiez papali bebu a ona sama o sebe obsahuje vela zeleza a to deticky tazi a maju problemy s bruskom. tiez sme vyskusali vsetko od babycalm, espumisan , biogaia az po neviem co ale nam pomohla zmena mlieka a infants dophilus. tak drzim palce a nech to cim skor prejde
Ahoj, my sme vyskusali espumisan L, babycalm, sab simplex, infant dophillus, ale nic nam nezabralo. Az sa nam nakoniec podarilo zohnat kvapky Coliprev. Obsahuju enzym laktazu, ktory pomaha stiepit laktozu obsiahnutu v mliecku. Nedostatok toho enzymu sposobuje koliky. Odporucam stranku detskekoliky.sk.
Nám nepomohli ziadne kvapky, akonáhle som do mliecka pre malú dala o 3-4 ml viac vody, brusko nebolelo.
infacol nam vobec nepomohol
Ahojte mam balenie infacolu neotvorene. Ak by ste niekto mali zaujem poprosim info to internej spravy
@zuzka_puska My sme tiež dávali malému Infacol keď bol taký maličký, ale ten nám moc nezaberal, tak sme prešli na Espumisan L A ten nám s kombináciou s probiotikami Bio Gaia pomohol. Nie úplne ale troška. Bolesti bruška úplne vymizli až keď mal Tomáško 3 mesiace.