Ahojte baby,
Potrebujem poradiť. Naš syn má 9 týždňov a užívame do každého mliečka 15 kvapiek sab simplex a raz za deň 5 kvapiek biogaia. Dnes som kúpila kvapky infacol a tiež coliprev. Infacol môžem dávať pred každým jedlom a coliprev tiež? Môžem ich spolu takto dávať naraz? Ďakujem moc za vaše rady a skúsenosti
@kristyj ahoj, my sme mali vsetky a fungoval iba infacol. Suhlasim ze kombinovat troje je vela...navyze coliprev su kvapky s enzymom na stiepenie laktozy. Takze ak ich neodporucil lekar na zaklade podozrenia na problem s travenim laktozy su zbytocne.
Coliprep sa moze iba 3x za den. Staci si v lekarni kupit chladnickove probiotika ( infans dulfinus), a je po kolike. Biogaia je slaba. Viem o com pisem, nasa mala uzila tolko coliprevu, sab simplexu a espumisanu ze by sme sa v tom mohli kupat. Lekarni mi poradili tieto probiotika a vsetko preslo asi do tyzdna. Myslim koliky, rektalne rurky, prebdene noci a rev nasej malej.
Nekombinuj vsetko naraz!treba odskusat jednotlivo a za par dni uvidis,co babätku pomaha a co nie....sab simplex,espumisan a infacol je kvazi to iste-vsetky su na baze simeticonu.coliprev,zase stiepi laktozu....treba s pediatrom sa aj poradit!nam na koliky nepomohlo absolutne nic,syn musel z toho vyrast....probiotika infant dophilus su ok,doteraz berieme😉
@kristyj ahoj, takže nám nepomohli ani Infacol, ani Espumisan l a ani Sab Simplex. Jediné čo pomohli sú Coliprev. Síce sa majú užívať do 4 mesiacov, ale dcérka bude mať v stredu 6 mesiacov a dávam jej ich doteraz. Keby som zo začiatku vedela, že práve Coliprev nám pomôžu pri kolikách, ušetrili by sme si 3 mesiace bolesti a trápenia. A vymenili sme katastrofálne mlieko Nutrilon za Bebu. Popritom samozrejme aj probiotika Biogaia.
@kristyj A neviem či by bolo dobré miešať oboje kvapky dohromady pre tak malé bábätko. Skús najprv jedny a ak nepomôžu, potom skus druhé. A Coliprev sa dávajú do každého kŕmenia. Ak dojčíš tak podľa veku pred každým dojčením na lyžičku a ak ste na umelom mlieku tak do každej fľašky podľa objemu. Coliprev vrelo odporúčam, nedám na ne dopustiť aj keď stoja koľko stoja.
Baby Calm ;) na principe fenykloveho oleja aj v priebehu medzi pitim mliecka popripade dat do niakej davky cezden aj espumisan staci 15kvapike . nam oomohlo a aj zmena mliecka je dost dolezite pri ustupe kolik krcov napriklad Beba ma na brusko vyborne portfolio ale aj Hipp
troje kvapiek proti kolike sa mi zda prehnane vela ... poradila by som sa s lekarom. ale aj ten ti podla mna odporuci jedny.