Infacol a coliprev

kristyj
31. júl 2018

Ahojte baby,
Potrebujem poradiť. Naš syn má 9 týždňov a užívame do každého mliečka 15 kvapiek sab simplex a raz za deň 5 kvapiek biogaia. Dnes som kúpila kvapky infacol a tiež coliprev. Infacol môžem dávať pred každým jedlom a coliprev tiež? Môžem ich spolu takto dávať naraz? Ďakujem moc za vaše rady a skúsenosti

ukulela
31. júl 2018

troje kvapiek proti kolike sa mi zda prehnane vela ... poradila by som sa s lekarom. ale aj ten ti podla mna odporuci jedny.

marvin1234
31. júl 2018

@kristyj ahoj, my sme mali vsetky a fungoval iba infacol. Suhlasim ze kombinovat troje je vela...navyze coliprev su kvapky s enzymom na stiepenie laktozy. Takze ak ich neodporucil lekar na zaklade podozrenia na problem s travenim laktozy su zbytocne.

zuzipolo
31. júl 2018

@kristyj my ešte stále dávame coliprev pred každým jedlom,nám pomohol,ale zase úplne kolika neprešla..súhlasim,že dávať 3 rozlišné kvapky je príliš..treba jedny a počkať či zafunguje a keď nie tak potom iné a radšej sa poradiť s pediatrom..

slavkaaelka
31. júl 2018

Coliprep sa moze iba 3x za den. Staci si v lekarni kupit chladnickove probiotika ( infans dulfinus), a je po kolike. Biogaia je slaba. Viem o com pisem, nasa mala uzila tolko coliprevu, sab simplexu a espumisanu ze by sme sa v tom mohli kupat. Lekarni mi poradili tieto probiotika a vsetko preslo asi do tyzdna. Myslim koliky, rektalne rurky, prebdene noci a rev nasej malej.

ivik111
2. aug 2018

Nekombinuj vsetko naraz!treba odskusat jednotlivo a za par dni uvidis,co babätku pomaha a co nie....sab simplex,espumisan a infacol je kvazi to iste-vsetky su na baze simeticonu.coliprev,zase stiepi laktozu....treba s pediatrom sa aj poradit!nam na koliky nepomohlo absolutne nic,syn musel z toho vyrast....probiotika infant dophilus su ok,doteraz berieme😉

malinajahoda
20. aug 2018

@kristyj ahoj, takže nám nepomohli ani Infacol, ani Espumisan l a ani Sab Simplex. Jediné čo pomohli sú Coliprev. Síce sa majú užívať do 4 mesiacov, ale dcérka bude mať v stredu 6 mesiacov a dávam jej ich doteraz. Keby som zo začiatku vedela, že práve Coliprev nám pomôžu pri kolikách, ušetrili by sme si 3 mesiace bolesti a trápenia. A vymenili sme katastrofálne mlieko Nutrilon za Bebu. Popritom samozrejme aj probiotika Biogaia.

malinajahoda
20. aug 2018

@kristyj A neviem či by bolo dobré miešať oboje kvapky dohromady pre tak malé bábätko. Skús najprv jedny a ak nepomôžu, potom skus druhé. A Coliprev sa dávajú do každého kŕmenia. Ak dojčíš tak podľa veku pred každým dojčením na lyžičku a ak ste na umelom mlieku tak do každej fľašky podľa objemu. Coliprev vrelo odporúčam, nedám na ne dopustiť aj keď stoja koľko stoja.

blackwidow123
19. feb 2019

Baby Calm ;) na principe fenykloveho oleja aj v priebehu medzi pitim mliecka popripade dat do niakej davky cezden aj espumisan staci 15kvapike . nam oomohlo a aj zmena mliecka je dost dolezite pri ustupe kolik krcov napriklad Beba ma na brusko vyborne portfolio ale aj Hipp