InClever na posilnenie imunity a rozvoj mozgovej činnosti u deti

katuuska
15. nov 2012

zdravim vas, chcela by som sa opytat ci nea niekto skusenosti s tabletkami InClever, ktore su vhodne aj pre deti od jedneho roka, posobia na imunitu a rozvoj mozgovej cinnosti...zaujimalo by ma ci ste pri uzivani spozorovali progres a pripadne aj nejake neziaduce ucinky...samozrejme sa chystam uzivanie konzultovat aj detskou lekarkou ale chcela by som poznat nazory aj "z prvej ruky" 🙂 vopred dakujem 😉

alena16
15. nov 2012

@katuuska Zaujalo ta na tom lieku hlavne to posilnenie imunity alebo rozvoj mozgovej cinnosti?

katuuska
autor
15. nov 2012

na imunitu teraz berieme imunoglukan- s tym by som bola zatial spokojna, no fakt je ze ho berieme len kratko takze neviem posudit ci zabera...ale ten rozvoj mozgovej cinnosti ma zaujal asi viac, nakolko mame dieta s diagnozou...

alena16
15. nov 2012

@katuuska Ten rozvoj mozovej cinnosti je tam v ucinkoch preto podla mna, lebo to obsahuje aj omega 3 kyseliny a DHA. Su tam ako vytazky z rybieho oleja, cize ja by som sa skor priklanala k tomu, kupit si cisty prirodny ryby olej a ten podavat dietatu... A ake mas stare dieta?

katuuska
autor
15. nov 2012

19 mesiacov...rozmyslala som nad nimi preto, aby nebrala milion liekov...a ked v jednom moze byt aj ta imunita aj ten rozvoj tak ma to "potesilo" (neviem najst vhodne slovo ale teda netesi ma, ze musime vobec nejake lieky brat 😒 )

angelote26
20. nov 2012

ahoj katuuska, ja som inclever brala ako dospela a bola som s nim spokojna, nezaznamenala som ziadne neziaduce ucinky. a mas pravdu, tiez si myslim, ze je lepsie mat jeden komplexny doplnok ako zapijat denne niekolko tabliet. Vsimla som si, ze ten inclever predavaju aj na webe chudneme.sk.