Imunologické vyšetrenie

w123
28. nov 2024

Ahojte dcéra býva často chorá na imunológiu sme čakali pol roka, teraz je chorá už druhý týždeň ma antibiotika, myslíte že s ňou môžem ísť v utorok na vyšetrenie na imunológiu, či to mám zrušiť a zase čakať pol roka. Nieje na Tom nejako vážne ma hlieny a sopel len sa to už naťahuje druhý tyzden. Čo by ste spravili vy, ďakujem.

viestta
28. nov 2024

@w123 zavolala do ambulancie a spytala sa tam

w123
autor
28. nov 2024

@viestta ona nezdviha telefóny ja môžem zajtra volať z roboty ale predpokladám že sa nedovolím v pondelok jedine že by som tam ak dcéru ťahala sa spýtať či nad v utorok možno vezme tak nvm no

kacena4
28. nov 2024

ak je chora uz 2 tyzden a brala atb urcite by som sla, avsak s akutnym infektom nie, vsak su tam deti s oslabenou imunitou, tiez by si nechcela ist k lekarovi a bat sa ze sa tvoje dieta nakazi od ineho...

earlgrey
28. nov 2024

napíš email, ja som tak písala a vravela, že ak už dobrala antibiotiká, že kľudne máme prísť...ale tak treba sa informovať u nich

w123
autor
28. nov 2024

@kacena4 chorá je síce druhý týždeň ale antibiotika začína brat len dnes a ma ich do konca budúceho týždňa a na vyšetrenie ma ísť v utorok

lucia147852
28. nov 2024

K našej imuno sa chodí vždy, pokiaľ nie je vysoká horúčka alebo sa prúdom nevracia. Ale tam je to presne načasované a v čakárni sa s nikým nestretávam.

marianna_mery
30. nov 2024

Naša imunologička tiež neberie telefon 😀 a tiež som bola minulý týždeň konečne po pol roku od objednania. Chlapci na antihistaminikách po chorobe ale aj tak im brala krv. Ale rovno mi vravela že budú skreslené výsledky.
A bol tam aj jeden pán po atb a toho poslali preč, ale dali mu termín o týžden nie zas o pól roka, čiže pohoda. Išla by som 😊