Ahojte maminky chcem sa spýtať na vase skusenosti s Arco defenses resp. Imunoglukanom 🙂 imunoglukan sne už mali a myslim ze pri dlhodobom uzivani bol super ale natrafila som na arco defensis len sa neviem dopatrat k nejajemu navodu na uzivanie uziva sa jeden tyzden v mesiaci ale neviem ci sa ma uzivat kazdy mesiac alebo kolko opakovani. A tiez by ma zaujmalo ci to ma nejaky efekt alebo ostať pri tom Imunoglukane. Mame skolkara a ta imunita nieje bohvieco. Cez prazdniny neochorie ani keby behal holy na Aljaške a ako zacne mysliet na skolku uz je chory myslim si ze je to podmienene trochu aj stresom ze je v skolke tak casto chory.
Za mňa určite odporúčam Arko Defenses Kids. Začali sme užívať niekedy vlani v zime, nakoľko vyskúšali sme všelijaké iné ale aj tak brala dcérka každé dva mesiace antibiotiká (a to nechodí do škôlky). Ako začala piť Arko každý mesiac , nebrala antibiotiká, chorá bola možno dvakrát, ale len vírusové ochorenie , a s oveľa ľahším priebehom a teda hlavne bez antibiotík.
My sme brali imunoglukan martankov a ine na podporu imunity a skusili sme vivi aloe a narosan z justu a suuuper nevieme co je choroba ..klop klop klop..viac info ip
my máme zatiaľ odskúšaný iba imunoglukan a zatiaľ je syn v pohode. Až na občasné soplíky, ale to je aj tým počasím.
Mi užívame Preventan Junior. Mám výbornú skúsenosť. Syn sa drží a zatiaľ nás obchádzajú bacile. Odporučil mi to pediater, že na tom funguje aj jeho rodina už roky. Od septembra sme neboli chorý. A je z nich najlacnejší. Deťom chutí , taký zdravý cukrík.
@sashenocka007 moj skolkar ho zacina uzivat,tak este neviem posudit ucinnost ale berie sa 5dni potom o mesiac zas 5 dni a zas o mesiac 5dni.cize 3mesiace,tak mi to bolo poradene