Ahojte, začala som dcére dávať Imunoglukan. Stojí za to alebo zbytočne vyhodené peniaze?
@zuzka2807 my sme spokojní. Syn ako nastúpil min rok do škôlky stále chorý do Vianoc. Potom som dala imunoglukan a okrem toho že mal salmonelu v apríli, chytil až nejaký vírus v júli. Vtedy tu bolo toho ozaj dosť a od jari som imunoglukan nedávala. Teraz sme začali opäť koncom leta plus Devit a musím si zaklopať, nebol ešte chorý
@zuzka2807 my sme vyskúšali už všetko možné cez rôzne byliny, Marťankov, Rakytníčkov, LR colostrum, Doterra oleje, Rhinogerminu a neviem čo ešte a aj tak nebol v MŠ dlhšie ako 5 dní. Každý mesiac niečo, nonstop sme sa striedali s drahým, ešte aj cez letné prázdniny chytil mononukleózu. Od zač.septembra mu dávame Imunoglukán a za celý mesiac chýbal iba dva dni, čo je u nás rekord. Do MŠ chodí tretí rok.
To je ťažko povedať, lebo nevies, ako by to bolo bez neho....ja som dala mojim pred nástupom do škôlky, ale teda žiadna sláva, chorí sú stále aj tak. Asi to chce ešte čas.
U nás zbytočne vyhodené peniaze, aj za rôzne iné prípravky doporučené pediatričkou.
Imunita sa proste musela prirodzene vybudovať.
Jediné čo fakt pomohlo proti častým škôlkárskym chorobám bolo vybratie nosnej mandle a zmenšenie krčných.
ja davam uz druhy rok, u nas zabera super..aj ked neviem ako by bolo keby nebral :D ale chory nebyva syn vobec