Imunoglukan sirup pre 16-mesačného syna

lemur11
20. sep 2020

Ahojte máte niektorá skúsenosti s imunoglukan sirup pre deti? Môj syn bol chorý dosť často a má 16 mesiacov tretí krát ATB Chcela som niečo na imunitu doktorka má poslala do lekárne odporučili mi Imunoglukan Aké je to od 3rokov podľa všetkého ale pani v lekárni mi povedala že podľa kíl mám dávať a my máme 14,5 tam je písané od 15kil tak ako to je môžem mu to dávať pomohlo vám to ďakujem

em4life
20. sep 2020

Dobry den, ja som davala synovi sirup Hliviacik - je to z Hlivy ustricovej a obsahuje betaglukany na podporu imunity. Dava sa od 1 roka. Nam pomohol.

gubiko
21. sep 2020

nepomohlo, alebo ako sa to vezme. ja myslím, že všetko pomôže len trochu alebo trošku. a troška k troške, ako hovorieva môj otec. tak to teraz už aj ja beriem. imunitu im to nevybuduje, no troška k troške niečo pomôže, snáď 🙂 môj syn, keď bral atb, a to vôbec nie takto krátko po sebe ako tvoj, sa z toho veľmi dlho dostával, imunitu mal v kýbli dosť dlho. treba dávať aj probiotiká, to po užívaní atb pomáha. ja som dávala bioGaia. jediné, čo ti viem poradiť je mať trpezlivosť a veriť, že každý jeden doplnok trošku pomôže. veľa sa pohybovať vonku, otužovať sa. s tým dávkovaním by som sa poradila s doktorom, určite nie tu na koňovi. určite sú aj veku primeranejšie preparáty. aby si mu nezaťažila bruško niečím, čo ešte nevie dobre spracovať. to by mu tú imunitu zrovna nebudovalo, skôr opäť zaťažilo telíčko.

vikybotka
21. sep 2020

Ja ho dávam tiež 14 mes. A je tam sice od 15kg no je tam písané aj 1ml na 5kg moja ma 12kg takze jej davam 2ml. Myslim si ze u vas to pol kilo hore dole su to len vitaminy a na zložení su vypísané aj kolko obsahuje (nie su to dake vysoke davky) 🙂

naattalie
21. sep 2020

@lemur11 davame dlhodobo, u nas to ma aspon aky taky efekt ze ochorenia maju lahsi priebeh. Eventualne u nas je vyhra to ze zvladneme doma nemusime ist opat na hospit.