Imunoglukan podávaný v čaji

janaal
16. nov 2012

Baby, môžem dať malej Imunoglukan tak, že jej ho rozmiešam v malom množstve čajíka v pohári a tak ho vypije? Len tak na lyžičke mi ho nechce vypiť ani za svet. Vďaka za radu.

pusa321
16. nov 2012

Moze byt aj v caji ale nie teplom🙂

jankaferancova
17. nov 2012

@janaal ahoj mamina,ja som malemu od zaciatku davala Imunoglukan z Nurofenovej striekacky 😉 vyskusaj aj ty a daj mu to hned zapit cajikom 😉

janaal
autor
17. nov 2012

@jankaferancova moja kaja ma 2,5roka,vies co by mi s tou striekackou urobila? 😀

jankaferancova
17. nov 2012

@janaal no ja som nepatrala po tom kolko ma rokov,ale tak jedine fakt ta lyzicka akoze s cajikom 🙂

karmelka77
17. nov 2012

@janaal ja stale davam malemu lieky zo striekacky a imunoglukan bol jeden z liekov ktory si este pytal lebo mu chutil...

lucia1234
17. nov 2012

aj môj má 2,5 roka a nemá problém ho zjesť so striekačky a potom zapije čajíkom 🙂

janaal
autor
17. nov 2012

Baby diky za nazory,ale mne slo o trosku inu vec. Proste ci neznizim nejak ucinky imunoglukanu ked ho dam do caju. Moja mala sa oklamat neda,mozem skusat striekacku,lyzicku aj co ja viem co. Zaciti tu chuut a odmitne. Povie mi-mami necem,to je ten fuj sirupcek 🙂 ona normalne,bezne je lieky,aj vitaminy z lyzicky,len tuto chut nechce proste.

karmelka77
18. nov 2012

@janaal tak zmen chut, kup nieco ine, je toho vela na trhu teraz....a este k tym striekackam - moj maly to neberie akoze ho idem oklamat, jednoducho je zvyknuty na to ze lieky dostava striekackou a nema s tym problem, jasne ze je to o chuti vzdy, teraz mu tak davam ciste ccko a vzdy ho musim nejak ukecat alebo vymyslit sposob...imunoglukan musis mat v chladnicke takze ak by si ho dala do tepleho caju asi strati hodnotu...

ivanka33
18. nov 2012

Ahoj,ja dávam len do čajíku-vlažného a funguje,-mám to odskúšané už od min.roka ,myslím že účinky by zrušil iba horúci čaj 🙂 ,rovnako som dávala aj sirup od kašľu-Solvolan-myslím to bol a v pohode mal účinky.

1ingrida1
19. nov 2012

@janaal ahoj, ja som to miskovi zacaa davat tri dni do zadu a tiez mu to davam do cajika, nie tepleho, do vlazneho.pochybujem ze by sa tym mohli nejak znehodnotit tie latky a zmiernit ucinky. moj misko tiez nikdy ziadne lieky z lyzicky ani striekacky nechce. vsetko ide do caju.tie deti by sa aj tak ochvilu napili a v brusku by sa to zmiesalo.

1ingrida1
19. nov 2012

@karmelka77 prosim ta mozes mi trosku ozrejmit co to je to ciste ccko, teda je mi jasne ze je to vit c,ale nejak o tom neviem nic najst a uz to tu viac mamiciek tak okrajovo spominalo.dakujem

katkaagabko
19. nov 2012

@1ingrida1 odpovedam ti miesto karameky. Je to cisty praskovy vitamin C kupovany v dm drogerie. Davam ho malemu do caju namiesto citronu.

1ingrida1
19. nov 2012

@katkaagabko tak to je super,dik moc 🙂 ja som si myslela ze to je nejaka specialna kura

gaspar
17. sep 2013

ahojte, davam malej imunoglukan sirup, uz asi treti tyzden... az teraz som si vsimla, ze by mal byt v chladnicke. Myslite, ze sa znehodnotil?

chryse
19. sep 2013

@gaspar ahoj presne ten isty problem mam aj ja,,az dnes som zistila, ze mal byt v chladnicke,,, nezistila si nieco? dik

gaspar
20. sep 2013

manzel sa bol spytat v lekarni, vraj pokial je mimo chladu iba tak kratko, nevadi. Ale zasa, sama lekarnicka bola prekvapena, preco ma byt v chladnicke. Davam ho dalej, ale uz je v chlade 🙂