Baby, môžem dať malej Imunoglukan tak, že jej ho rozmiešam v malom množstve čajíka v pohári a tak ho vypije? Len tak na lyžičke mi ho nechce vypiť ani za svet. Vďaka za radu.
@janaal ahoj mamina,ja som malemu od zaciatku davala Imunoglukan z Nurofenovej striekacky 😉 vyskusaj aj ty a daj mu to hned zapit cajikom 😉
@jankaferancova moja kaja ma 2,5roka,vies co by mi s tou striekackou urobila? 😀
@janaal no ja som nepatrala po tom kolko ma rokov,ale tak jedine fakt ta lyzicka akoze s cajikom 🙂
@janaal ja stale davam malemu lieky zo striekacky a imunoglukan bol jeden z liekov ktory si este pytal lebo mu chutil...
aj môj má 2,5 roka a nemá problém ho zjesť so striekačky a potom zapije čajíkom 🙂
Baby diky za nazory,ale mne slo o trosku inu vec. Proste ci neznizim nejak ucinky imunoglukanu ked ho dam do caju. Moja mala sa oklamat neda,mozem skusat striekacku,lyzicku aj co ja viem co. Zaciti tu chuut a odmitne. Povie mi-mami necem,to je ten fuj sirupcek 🙂 ona normalne,bezne je lieky,aj vitaminy z lyzicky,len tuto chut nechce proste.
@janaal tak zmen chut, kup nieco ine, je toho vela na trhu teraz....a este k tym striekackam - moj maly to neberie akoze ho idem oklamat, jednoducho je zvyknuty na to ze lieky dostava striekackou a nema s tym problem, jasne ze je to o chuti vzdy, teraz mu tak davam ciste ccko a vzdy ho musim nejak ukecat alebo vymyslit sposob...imunoglukan musis mat v chladnicke takze ak by si ho dala do tepleho caju asi strati hodnotu...
Ahoj,ja dávam len do čajíku-vlažného a funguje,-mám to odskúšané už od min.roka ,myslím že účinky by zrušil iba horúci čaj 🙂 ,rovnako som dávala aj sirup od kašľu-Solvolan-myslím to bol a v pohode mal účinky.
@janaal ahoj, ja som to miskovi zacaa davat tri dni do zadu a tiez mu to davam do cajika, nie tepleho, do vlazneho.pochybujem ze by sa tym mohli nejak znehodnotit tie latky a zmiernit ucinky. moj misko tiez nikdy ziadne lieky z lyzicky ani striekacky nechce. vsetko ide do caju.tie deti by sa aj tak ochvilu napili a v brusku by sa to zmiesalo.
@karmelka77 prosim ta mozes mi trosku ozrejmit co to je to ciste ccko, teda je mi jasne ze je to vit c,ale nejak o tom neviem nic najst a uz to tu viac mamiciek tak okrajovo spominalo.dakujem
@1ingrida1 odpovedam ti miesto karameky. Je to cisty praskovy vitamin C kupovany v dm drogerie. Davam ho malemu do caju namiesto citronu.
@katkaagabko tak to je super,dik moc 🙂 ja som si myslela ze to je nejaka specialna kura
ahojte, davam malej imunoglukan sirup, uz asi treti tyzden... az teraz som si vsimla, ze by mal byt v chladnicke. Myslite, ze sa znehodnotil?
manzel sa bol spytat v lekarni, vraj pokial je mimo chladu iba tak kratko, nevadi. Ale zasa, sama lekarnicka bola prekvapena, preco ma byt v chladnicke. Davam ho dalej, ale uz je v chlade 🙂
Moze byt aj v caji ale nie teplom🙂