Ahojte mamičky aké máte skúsenosti s týmto imunoglukanom vopred Ďakujem
@diewcatqoo presne to iste máme my teraz napr týždeň škôlka a 2 týždne doma
@miska12334 bohuzial, tymto obdobim si prejde vacsina skolkarov. Treba vydrzat, ono to prejde. Ta imunita sa musi nejako vybudovat.
Tento je super.Nemá blbú chuť A pri chorobách urýchli liečenie.
@miska12334 za mňa tiež nejaký veľký zázrak to nie je, ale sama som sa presvedčila, že proste TO TAK JE - dva dni v škôlke 2 týždne doma, je to bohužiaľ realita. Syn mal zakaždým aj horúčky. Teraz sme 3.rok v škole a je to o dosť lepšie 🙈😉.
Dávam ho asi 4 roky po sebe (s prestávkami), ale prvýkrát, keď som tento Imunoglukan začala dávať, tak po nejakej dobe už vydržal v škôlke 6 týždňov, čo bol pre mňa zázrak. Ale dávam ten klasický sirup, nie tento Acut, tento je silnejší a už keď je to akútne 🙂.
Ahoj, kupila som ho tento rok v oktobri synovi. Neocakavaj nejaky extra zazrak, pred vsetkymi chorobami neochrani (syn mal od oktobra, odkedy ho berie 1x chripku, 1x bol prechladnuty a dostal aj kiahne). Ale napr. ja som mala covid, nijako som sa neizolovala + aj teraz mam chripku a nechytil odomna ani jedno, ani druhe.
Syn ma ale uz 7 rokov, takze u neho je ta chorobnost celkovo uz o cosi lepsia, nez tomu bolo, ked bol skolkar. Vtedy bral tiez jeden rok Imunoglukan celu jesen-zimu, ale vtedy to vobec nepomohlo - zvycajne bol dva dni v skolke a dva tyzdne doma 🙂