Imunoglukan nebol v chladničke

laurar1
14. sep 2022

Ahojte.
Davam malej imunoglukan kazdy vecer. Mam ho otvoreny asi 3 tyzdne a nevsimla som si, ze sa ma po otvoreni drzat v chladnicke. Mam tu velku 250 ml flasku. Je na vyhodenie?

kacena4
14. sep 2022

😳 ja ho tiez nemam v chlade

evamea
14. sep 2022

Schválne, kto ho tam má? 😁 A kto ho tam dal teraz? 😁 Ja som v tej druhej skupine, počkám si na odpovede, či ho treba vyhodiť. 🤷‍♀️

beata_k
14. sep 2022

@kacena4 Tiez som ho asi 2 dni nemala. Az kym mi padol zrak na to drobne pismo. Tak ked doteraz v lekarni nebol tak hadam po otvoreni sa mu nic nestalo. Ci?

taga
14. sep 2022

Fuha, nikdy v zivote som nemala imunkglukan v chladnicke 🤣

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nelca0510
14. sep 2022

@laurar1 ja som tak mala niekoľko balení,až potom som čítala že v chladničke. Odvtedy ho tam mám. Ale nepostrehla som akýkoľvek problém.

hipuska
14. sep 2022

Mna pri nákupe upozornil na to lekárnik. Takže od začiatku je v chladničke

michalka4193
14. sep 2022

no urcite skysne ja som tak mala par dni a uupkne vyzeral a voňal inak čiže som novy vyhadzovala ved preboha to užíva dieťa nechcela som riskovať

laurar1
autor
14. sep 2022

Skysnuty nie je, chuti a vonia rovnako ako ked som ho otvorila. Skor sa bojim, ci tam nekleslo mnozstvo ucinnej latky, ci ma vobec zmysel jej ho este davat. Uz som objednala novy, tak ho asi vymenim.

romikk22
14. sep 2022

Ahoj zienky. Ja som imunoglukan vždy držala v chladničke..len vlastne prvý krát >už dávno tiež som o tom nevedela tak som ho tam nemala a radšej som ho vyhodila a kúpila nový. Predsa len ide o to ze to dávam deťom takže pre mňa bola voľba jasná <letel.do kosa>

hipuska
15. sep 2022

Ja neviem ale ja si vždy pri liekoch pozriem podmienky skladovania a zvlast pri sirupovych formách. Tak ako potraviny. Tiež ich človek skladuje správne...

sonia_wiener
15. sep 2022

Ja som ho nemala nikdy v chladnicke....

lydus2015
15. sep 2022

@nikam dva dni a tri týždne je trošku rozdiel...

evaachesa
15. sep 2022

@laurar1 po 3 týždňoch ani nerozmýšľaj nad iným ako vyhodením.

milagros
5. okt 2022

Ja ho mam tiez od zaciatku v chladnicke...neviem ale ja prve citam navody ,lebo ked sa nerobi ako pisu tak potom sa nieje co cudovat ze vitaminy,lieky....nezaberaju