Ahojte.
Davam malej imunoglukan kazdy vecer. Mam ho otvoreny asi 3 tyzdne a nevsimla som si, ze sa ma po otvoreni drzat v chladnicke. Mam tu velku 250 ml flasku. Je na vyhodenie?
Schválne, kto ho tam má? 😁 A kto ho tam dal teraz? 😁 Ja som v tej druhej skupine, počkám si na odpovede, či ho treba vyhodiť. 🤷♀️
Fuha, nikdy v zivote som nemala imunkglukan v chladnicke 🤣
Mna pri nákupe upozornil na to lekárnik. Takže od začiatku je v chladničke
no urcite skysne ja som tak mala par dni a uupkne vyzeral a voňal inak čiže som novy vyhadzovala ved preboha to užíva dieťa nechcela som riskovať
Skysnuty nie je, chuti a vonia rovnako ako ked som ho otvorila. Skor sa bojim, ci tam nekleslo mnozstvo ucinnej latky, ci ma vobec zmysel jej ho este davat. Uz som objednala novy, tak ho asi vymenim.
Ahoj zienky. Ja som imunoglukan vždy držala v chladničke..len vlastne prvý krát >už dávno tiež som o tom nevedela tak som ho tam nemala a radšej som ho vyhodila a kúpila nový. Predsa len ide o to ze to dávam deťom takže pre mňa bola voľba jasná <letel.do kosa>
Ja neviem ale ja si vždy pri liekoch pozriem podmienky skladovania a zvlast pri sirupovych formách. Tak ako potraviny. Tiež ich človek skladuje správne...
Ja som ho nemala nikdy v chladnicke....
Ja ho mam tiez od zaciatku v chladnicke...neviem ale ja prve citam navody ,lebo ked sa nerobi ako pisu tak potom sa nieje co cudovat ze vitaminy,lieky....nezaberaju
😳 ja ho tiez nemam v chlade