Ahojte, davali ste popri imunoglukane aj D vitamin zvlast? Pripadne este nieco? Kolostrum, rakatnik etc. Ako prevenciu myslim ☺️
Dakujem velmi pekne za odpovede
@dadulamamula Imunoglukan, v ňom Hliva ustricová, z čoho sa tam, prosím vás, priberá? Beriem ho už rok a nepribrala som. Beriem zvlášť aj vitamín D. Imunoglukan je na to, aký je drahý, slabý ako ruský čaj.
@asia83 no mne ho odporucili v lekarni. Maly ma 20. A ide o to, ze mu zistili zvysenu hodnotu D vitaminu, tak som pytala nieco bez Decka. Takte teraz mi to vyhovuje. Ale mam aj starsieho skolaka, tak som rozmyslala, ze to nasadim aj jemu. On berie D, bkomplex ked nezabudnem, a od jamiensonu take C+zinok+b12+D (ale tam je toho malinko, tak mu davam plus jednu kvapku vigantolu este).
Ejha, zvýšený D vitamín je dosť ojedinelé. Môžete to konzultovať v lekárni, ale Imunoglukan by nemal mať vplyv na hodnoty D vitamínu. Oni ho radi odporúčajú, neviem čo z toho majú, ale je slabý. No možno mladému organizmu postačí.
@asia83 viem ze je to ojedinele a teda vobec nikto nerozumieme ako sa mi to podarilo 😂🙈 ja som mu davala robit krvny obraz, lebo nechce jest. Iba sucu ryzu (do ktorej sem tam prepasujem minimalne minimum masa), suche cestoviny, cestoviny s vajickom, vajickovu polievku, prazenicu, vyvar so slizami a jogurty. A skoncila som. Raz za dva tyzdne zje trosku jablka a ovocnu kapsicku. Zelenina ovocie nic nechce 🤷♀️
Ale teda vsetko ma ok, len to D ma zvysene. Preto musim do neho vitaminy dostat bohuzial umelo. Starsi chodi do skoly, cize niecim mu imunitu stimulovat musim 🤷♀️ Tak ked imuno nezaberie, alebo teda budem mat pocit ze nic moc, vratim sa ku klasike:C a bkomplex a po lete aj D vitamin ☺️
@asia83 no tak nám to povedal pediater, a keď ho moje deti užívali mali väčší apetít
@dadulamamula no vacsi apetit by sme veru u mladeho pana velmi radi uvitali 😂
Ahojte, aj ja dávam deťom sezónne..na jeseň sirup imunoglukan...zbieram kody už 5-ty rok, ak náhodou kódy nepotrebujete, lebo viem ze veľa ludi to vyhradzuje mňa potešia...ďakujem krásne 🍀🍀🍀
Zas veľke množstvo vitamínov môže uškodiť.. Imonuglukan z neho sa dosť priberá, takže pozor s tým.. Ale ak ste sa preň rozhodli tak mu ho dávajte a na večer D.. To bude stačiť.. Ja viem ešte občas dat deťom C aj B ale nedávam to každý deň, keď idem denne dávam Martankov.