Ahojte, potrebujem prosím poradiť, že keď dávam synovi betaglukan 3 mesiace, tak teraz mam dat 2-3 mesiace pauzu? Chodí do škôlky a býva často chorý. Aj pri imunoglukane po 3 mesačnom pouzivani sa ma dat 3 mesačná pauza a potom užívať znova? Co by ste odporučili ešte dávať dieťaťu na zvýšenie imunity ak by som cez tu prestávku nedávala bud betaglukan alebo imunoglukan? Ďakujem pekne za všetky rady
Ja dávam mojím deťom Imunoglukan vkuse, prestávku majú od mája do začiatku augusta. A ešte vitamín D dávam. Ten tiež vysadím keď začína slnečné obdobie a keď sa už nosia krátke tričká/gate
@ysseba ďakujem a nebývajú choré?
Synovi davam Imunoglukan sirup od augusta do marca - aprila. Potom pauza. Malemu pomohol.
@ecko80 ďakujem
100% kravské colostrum. Naozaj zvyšuje imunitu a pokiaľ dieťa naahoodou ochorie tak zvýšená dávka a oveľa rýchlejšie je fit. Ja som nebola chorá okrem covidu už skoro 3 roky, lebo som si vždy pri náznaku choroby začala dávať zvýšenú dávku. A to ho neberiem pravidelne lebo mam dobru imunitu. Ak chcete napíšte mi a poradím vam 🙂
@ecko80 a nebýva často chorý?
Byval casto chory, 3-5 dni v skolke a dva tyzdne doma. Pomohol najma s laryngitidou, maval ju aj 4-5krat do roka. Teraz ak nieco ma, tak vacsinou len nadchu, hlavne v skolke potiahne podstatne dlhsie.
Nám nepomohol ani bronchovaxom ani imunoglukan.. Pomohol až imunor
@ecko80 to je super, ďakujem veľmi pekne 😘
Síce nie som dieťa, ale mala som prob. s imunitou a dr mi predpísala Bronchovaxon (tak nejako) a viem, že ho aj brat užíval keď mal cca 5... ak je to naozaj zlé, pýtala by som sa k DR. na vyšetrenia. Imunoglukan je inak super! 🙂
Držím palce