uzivaju ho vase deti .Mi sme ho začali od dnes predtým mala imunor.Tento imunoglukan je kyslí.
@pribinak uz ste ho pouzivali je lepsii od toho druheho cenovo je dost drahy mi sme skoro rok uzivali od aler.ten imunor
@michaela025 no tak immunor na predpis od imunologicky je omnoho silnejší liek ako voľnopredajný Imunoglukan
@pribinak no viem skoro ma šiblo v tej lekarni keď mi ho predavala
@michaela025 hm, ale zas je to kvalitná vec
@pribinak ved uvidime či nám už pomožu
@michaela025 ja ho kupujem cez net imunoklub.sk je to lacnejsie kupim na celu sezonu a prinesie ho kurier domov
U nas nemal imunoglukan ziadny efekt.....teraz berie imunor a broncho waxom a cakam ci sa to zlepsi....
@kajoma dakujem za komentar
@alenie3 tam sa da objednat no skusim aj ja lebo v lekarni je dost drahy
Aj ja planujem kupit malej imunoglukan.Odporucila ho lekarka, ale aj zname ktore to davaju detom .
ze vraj je dobrý, tak by sme chceli vyskusať.
Mala chodi do skolky, od septembra do skoly, a neustale je chora.Može jest vitaminy aj na tony , chodit pravidelne von, a pojde na tyzden do skolky a dalsie dva je doma . :-/
@alenie dakujem za tip . Zistím kolko stojí v lekarni, a skusim objednat aj ja odtiaľ .
No drzim palce aby pomohol, u nas to boli vyhodene peniaze, brala ho na jar aj na jesen celu kuru a aj tak bola v jednom kuse chora....brala aj viraminy atd......dva tyzdne ocr, a po troch dnoch v skolke znovu kasel, sopel.... imunologicka jej dala ten imunor a aj bronchowaxom a uvidime....dufam ze sa to zlepsi lebo uz potom neviem.... mne osobne ten imunor velmi pomohol
@kajoma drzim aj vam palce nech ste zdravy mi to iste dlho brala imunor nebol mi mesiac bez ant. alebo calciovy sirup,kasel nadcha a teraz este k tomu ma aj atopicky ekzem ,tiez som jej kupila marťankou ale to je o nicom len peniaze po lekarnach
ja som uz vyskusala vsetko mozne aj imunor ale su proste choroby z ktorych musia deti vyrast, a 1. rok v skolke je najhorsi. Nakoniec sme sa vratili ku imunoglukanu beru ho chlapci od septembra po maj nie len 3 mesiace ako je odporucane ale dlhodobo (odporucala mi to tak lekarnicka). Niekomu pomaha hliva niekomu netreba nic a je zdravy.
To bude tym, ze vitamín C je prirodzene kyslý, tak preto Imunoglukan chuti kyslo