Ahojte, uz si neviem rady, ani lekari. Dcerka 7r. mi je neustale chora, pride do skoly a po 3 dnoch ju uz boli hrdlo, ma hlieny, pokasliava, brali sme Brocho vaxom, Isoprinosine...nic nezabera. Zabera len ak nie je v kolektive, inak stale dookola choroby. Ja tiez, akonahle sa donesie domov choroba, mam ju aj ja. Cize tak casto ako dcerka. Ani mne Brocho vaxom nepomaha. Berieme aj vitaminy, skusali sme aj imunoglukan, reishi, cordyceps, aj sa prechadzame, cvicime, neviem co este spravit aby sme stale neboli chore. Prosim ak mate nejaku naozaj ucinnu radu budem vdacna. Dakujem vopred.
Brávate aj antibiotiká? Ten Bronchovaxom zvyšuje imunitu voči bakteriálnym infekciám, nie proti vírusom. Skúste nasadiť Colostrum, našim vcelku dobre zaberá to kozie a skúste Virostop (striekať do nosa aj do úst). Pozrite ich web www.virostop.info - najmä časť blog, či to sedí s vašimi chorobami.
Prípadne sa venujem tejto téme aj na svojom blogu: https://budmezdravi.sk/ako-dostat-nos-do-formy-...
@kr058 virostop sme zacali davat, ale velmi nas stipe. Teraz sme mali kuru antibiotik na zlte hlieny, u mna (neviem odkial som to mala) ruky nohy usta, dost zle to bolo, dokopy s anginou, tak penicilin. Uz je to 3 ti tyzden a neviem sa z toho dostat. Dcerka bola 2 t doma, a ako pisem uz zas po 3 dnoch ma hlieny a hrdlo ju rano boli. Ale ja som za posledne 3 roky pojedla tolko antb co mi moja uz byvala lekarka furt davala...ako nikdy. Skusime to kozie colostrum ak teda ako pises zabera, dakujem.
Ahoj mamičky, pri dcérke som tiež riešila zníženú imunitu. Bola prakticky stále chorá. Často chýbala v škole, potom mi kamarátka poradila, aby som pre ňu kúpila liek Wobenzym, ktorý je už konečne zase dostupný. Je tam iné dávkovanie ako u dospelého, samozrejme, ale je to v pohode. Tak sme to skúsili a musím povedať, že jej imunita je od tej doby, čo liek Wobenzym berie, oveľa lepšia. Povedala by som, že je teraz chorá napríklad len tak štvrtku toho čo predtým. K tomu sa snažíme imunitu zlepšovať aj otužovaním a vitamínmi. Tak skús tiež.
@nella130 v škôlke bola ako na tom, tiež takto stále chorá?