Ahojte mate nejaké overené triky alebo vitamíny ako posilniť imunitu? Papame aj surovu zeleninku aj ovocie.. po 2 dňoch v škôlke nás chytili teploty, sopliky a kašel..malý má 3r...ďakujem
podavat dalej vitamin D
Ahoj neviem aké máš malé dieťa ale retam teda že má tiež nad 3 roky keď chodí do škôlky nám doktorka odporucila rinimun sirup má vitamim c aj zinok a keď som sa pýtala aj v lekárni tak je fakt dobrý a musím povedať že zatiaľ nám pomáha naokolo všetky deti choré a naša sa teda drží a to teda s chorobami sme mali problémy a od kedy chodí do škôlky a užíva toto zatiaľ nič klop klop
ahoj , rada by som ti predstavila vitaminy ktoré užíva moj starší syn 5r. dva týždne do zadu sme boli s mladšou choré, a jeho to ani trochu ,,nechytilo,, napíšem správu ak bude záujem
Tak táto téma má fakt zaujíma,skúšali sme všetko možne no žiadna sláva....
@nikolinkapicholinka o aky produkt sa jedna? Možte aj verejne
@silvia610 forever kids vitamíny
@nikolinkapicholinka tak tieto vitamíny pcham do mojich už mesiac a obaja majú sople až po kolená
@silvia610 kazde dieta si jednoducho musi zvyknut na kolektiv aj na bacile.....m9j nastupil ako 4r.minuly rok a tiez sme byvali chori ten prvy rok je taky a to som do neho doslova pchala vsetko co existuje nonstom vit.C potom imunoglukan sirup 2balenia potom bral arko defens 3mesacnu kuru a aj tak ho bacile chytali....nakoniec sm3 boli v tatrah na lieceni lebo je alergik a odvtedy klop klop drzi sa.....ale teraz davam iba ovocie cerstvy rakytnik a kedze jedia vela ovocia a zeleniny ziadne ine vitaminy netreba to povedala aj imunologička....inhalujeme preventivne vincentku aj ju pijeme a preplachujeme nos slanou vodou.....tiez preventivne...jednoducho prvy rok si dieta buduje imunitu medzi detmi.....a niektore aj dlhšie.....
@darka2001 no to mi je ľúto, my mame dobrú skúsenosť.
Moja skusenost je kozie kolostrum. A skusali sme vselico.
@veryhappy
Ahoj, ak by si mala záujem, vyrábame kozie kolostrum v top kvalite z mliečka nadojeného do 2 hodín po pôrode kozliatok. Mliečko máme z malých rodinných fariem, kde sa kozy pasú vonku. Odber je možný osobne v Petržalke alebo cez náš eshop www.nesmrtelny.sk. Ak treba poradiť, tak veľmi rada na tomto čísle 0903 859 838. Zuzka
@silvia610
Ahoj, pre školkarov a pre deti, ktoré pri nástupe do kolektívu hneď donesú domov soplíky, kašle..... vrelo odporúčam kozie kolostrum. ktoré vyrábame v top kvalite z mliečka nadojeného do 2 hodín po pôrode kozliatok. Kozie kolostrum je plné imunoglobulínov, ktoré okamžite štartujú imunitu. Mám viacročné skúsenosti a veľmi rada poradím, stačí zavolať na 0903859838. Odber je možný osobne v Petržalke alebo cez náš eshop www.nesmrtelny.sk. Zuzka
@silvia610 my pouzivame colostrum od znacky Lr je najlepsie na trhu. Momentalne je aj tekute v akcii. Davam ho 1,5 rocnej dcerke a 5 rocnemu synovi. Viac info poslem do Ip ak mas zaujem
Len pre objasnenie kozie kolostrum nie je to isté čo kravské kolostrum. Kozie kolostrum oproti kravskému má vyšší pomer vitaminu D, vápniku až o 30% viac, fosforu, omega 3 a 6 nenasýtených mastných kyselín ... Vďaka svojim zázračným účinkom na ľudskú imunitu sa kozie kolostrum nedá porovnať so žiadnym iným doplnkom stravy určeným k posilneniu imunity, a to ani s kravským kolostrom. Kto by mal záujem o viac info, prečo je účinnejšie, pošlem mailom.
Imunoglukan, len neviem, či je vhodný pre malé deti...