Imunita a škôlka

monsik
24. máj 2024

Dobrý deň,mamičky.
Pekne Vás prosím,čo sa Vám osvedčilo pri posilnení imunity u škôlkara??
Týždeň v skolke-2 týždne doma 😩 sople,opakovane zápaly dutín. Ano,viem,že to všetko k tomu patrí,sama som učiteľka v ŠMŠ,ale potrebujem niečo fakt overené a účinne,prosiiiim 🙏🙏

deedol
24. máj 2024

imunoglukan, vzdy po prichode z MS vykonvickovat slanym roztokom a vydrzat, niekedy sa to neda urychlit a dieta si tym musi prejst :(

monsik
autor
24. máj 2024

@deedol Lenze moj syn je v tomto hrozný,on si nenechá absolútne pomôcť s nicim. Všetko robíme nasilu,nedá si povedať,skoro ani jeden výživový doplnok nezje a aj keď zje,vresti na pol dediny že je to hnusne 😩😩

deedol
24. máj 2024

@monsik chapem. mojmu ten imunoglukan chuti, ale kamoskin maly ho tiez nechce. drzim palce, aby z toho rychlo vyrastol, my sme to mali tiez presne takto, ze tyzden v skolke, tyzden doma, tri dni v skolke, tyzden doma... je to na nervy, ale prejde to casom :(

lenka2710
24. máj 2024

@monsik ja mam dve deti a poviem ti, do staršej som liala na litre kadejaké sirupy na imunitu, u mladšieho som to vzdala a je to narovnako 😁 prvý rok bol hrozný, druhý trochu lepší, teraz je staršia tretiacka a bola chorá až teraz keď dostala 5.chorobu, inak celý rok klop klop zdravá a mladší je prvý rok v školke, takže viac doma ako tam! Viem, že toto si nechcela pocut, ale musí si tým prejsť 😉

monsik
autor
24. máj 2024

@lenka2710 jedine,čo ma hnevá je to,že je 2 roky dojčeny a imunitu ma asi najhoršiu z celej škôlky 😂😂

lenka2710
24. máj 2024

@monsik ja mam tiež jedno dojčene a druhe nie a nevidela som rozdiel v chorobách 😅

fiafia
24. máj 2024

@monsik nerada to hovorím ale nič. Nam nepomohli vitamíny, dokonca sme mali aj od imunologicky kúru. Vyskúšali sme x,y veci až nakoniec z toľkých chorôb mala zvacsenu mandlu a až po operácii nastalo zlepšenie.

beata_k
24. máj 2024

@monsik Nic, len cas. Ak by nieco take existovalo, tak ten, co to vymyslel by bol najbohatsi clovek na svete 🙂

zuzkaa1991
24. máj 2024

@monsik ja som vyskúšala uplne všetko rozne produkty roznych firiem z lekarni. Nam nic nepomohlo v 5.5r som sa rozhodla dat vybrat nosne mandle zmenili sme.skollku mandle kazalli nam od 3r vyberat.co.mala.zvacsenu...az ten zakrok zabral a výdrži pekne v škôlke aj mesiac a poll

misicka31
24. máj 2024

C,D a zinok...zelené sople sme vždy riešili bez ATB,telo si tým prešlo ,,samo"...bola som doma,takže preto bez ATB...a ľahšie obliekať...mne sa toto osvedčilo pri mojich troch

denka456
20. nov 2024

@monsik ja môjmu drobcovi imunitu podporujem prírodnými doplnkami a môžem povedať ako v septembri nastúpil do škôlky tak je tam stále takze má to význam kľudne ak chcete môžete sa ozvať poradím 0918 508 903 Čačková