Dobrý deň,mamičky.
Pekne Vás prosím,čo sa Vám osvedčilo pri posilnení imunity u škôlkara??
Týždeň v skolke-2 týždne doma 😩 sople,opakovane zápaly dutín. Ano,viem,že to všetko k tomu patrí,sama som učiteľka v ŠMŠ,ale potrebujem niečo fakt overené a účinne,prosiiiim 🙏🙏
@monsik ja mam dve deti a poviem ti, do staršej som liala na litre kadejaké sirupy na imunitu, u mladšieho som to vzdala a je to narovnako 😁 prvý rok bol hrozný, druhý trochu lepší, teraz je staršia tretiacka a bola chorá až teraz keď dostala 5.chorobu, inak celý rok klop klop zdravá a mladší je prvý rok v školke, takže viac doma ako tam! Viem, že toto si nechcela pocut, ale musí si tým prejsť 😉
@monsik ja som vyskúšala uplne všetko rozne produkty roznych firiem z lekarni. Nam nic nepomohlo v 5.5r som sa rozhodla dat vybrat nosne mandle zmenili sme.skollku mandle kazalli nam od 3r vyberat.co.mala.zvacsenu...az ten zakrok zabral a výdrži pekne v škôlke aj mesiac a poll
C,D a zinok...zelené sople sme vždy riešili bez ATB,telo si tým prešlo ,,samo"...bola som doma,takže preto bez ATB...a ľahšie obliekať...mne sa toto osvedčilo pri mojich troch
imunoglukan, vzdy po prichode z MS vykonvickovat slanym roztokom a vydrzat, niekedy sa to neda urychlit a dieta si tym musi prejst :(