Impetigo u maleho dietata...dlzka liecby?
@alenka2101 presne ako vraví @1angelika keď sa to podchyti skoro tak sa to pomerne rýchlo vylieči... Keď som to schytala ja nevedeli čo to je a liečili mi to niekoľko mesiacov a až potom zistili ze je to impetigo
@lorin29 za aku dobu prisli na to,ze je to impetigo?
@alenka2101 skúšali na mne XY masti a antibiotík.. Zhruba po 2 mesiacoch a už som to mala naozaj hrozné
Ak na výsledku zo steru vyšla konkrétna citlivosť, tak sa nasadí správna liečba a efekt je do 3-4 dní.
@lorin29 lebo na slovensku sa ta choroba moc nevyskytuje, iba u urcitych nehygienickych skupinach.bolo mi povedane, ked som prisla z UK, kde to deti mavali normalne.(zila som na farme) tym samozrejme nechcem povedat, ze si nehygienicka!mozes to schytat barskde.ako aj vsi,svrab apod.
@alenka2101 syn keď mal 3r to chytil v škôlke. Ja som nevedela čo to je. Vyzeralo to ako prasknuta vyrážka, tak som to zalepila. Lenže na ďalší deň sa to zväčšilo, tak sme išli na kožne. Tam nám hneď oznámila, že je to impetigo a že som dobre urobila, že som to zalepila a preto sa to ďalej nerozsirilo. Predpísala nám masť a do par dni to prešlo. Dovtedy samozrejme nemohol ísť do kolektívu, keďže je to infekčná choroba.
@alenka2101 synovia boli ok tak po dvoch týždňoch a dvoch baleniach ATB, ale vrátilo sa im to, dcéra mala slabé, ale tej ATB ani krém nezabrali, až potom framykoin. Tej sa to ťahalo asi mesiac, ale už sa nevrátilo (zatiaľ)
@nenne9 ale vyskytuje,len pokial sa nas to netyka,tak nas to nezaujima,vyskytuje sa to u vela malinkych deti..batoliat a deti predskolskeho veku..teraz to ma male dieta,ktore naozaj v spine a ani v nehygienickych podmienkach nezije
@alenka2101 mne to vtedy povedala lekarka, ze sa nevyskytuje, iba zriedkavo.ale je pravda, ze nebola pediater.a je to uz par rokov.tak sa to mozno zmenilo
Ak máte niekoho,kto má green ways produkty, zakúpte si,natretím miest kašičkou s chlorelly a jačmeňa sa veľmi pekne dokážu miesta zahojiť.
keď sa to podchytí rýchlo tak sa to celkom dobre hojí,,nejaký týždeň , max dva..zavísí aké to má.