Ide o reflux či prejedanie?

nasta197
3. sep 2013

Ahojte ako často papaju vaše kojene 3 tíždňové bábatká?? moj aj po hodine niekedy aj po 45min a niekedy aj po 2h. stalo sa mi že už 4 krat vygrcal ale úúplne prúúdom až to vyletelo sneho VŠETKo...... potom je po chvíli hladný tak mu dam ... potom odgrgne potom čkáá a napína ho a vracia sa mu mliečko hore .. je to preto že je prejedený alebo to bude reflux? prvý syn mal reflux ale toto sami zda horsie mam aj dosť mliečka naliate prsia mam si pred kojenim odstriekavat? že by to bolo aj preto že mu ide moc tuho mliečko ? ja už neviem PORADTE MI

skvele
3. sep 2013

Zajdi k doktorke. Jedna znama mala tiez take problemy, potom jej doktorka odporucila nejake mlieko proto grckaniu, inac by sa asi nenajedol. Jednoznacne chod k doktorke.

anjelicek94
4. sep 2013

Mala by si ist k lekarke...Ja mam tiez trojtydnoveho chlapceka a lekarka mi vravela, ze ked sa grckanie zhorsi, mam k nej prist. Moj maly ma tiez reflux, ale davam mu hlavicku vyssie ako telicko a odvtedy negrcka. Len nesmie byt prehnuty...musi byt na takej sikmine, ako ked ho kojis...aj v kociariku to tak ma urobene, a je mu lepsie.

tanapeta
Autor odpoveď zmazal
Zobraz