Ahojte, chcem sa opytat, ci je toto znak rastoveho spurtu. Mam 13 tyzdnovu dcerku. Uz treti den menej papa, vzdy ked dostane flasku vypije 20-30 ml a potom vrieska ako by ju z koze drali. Po minute, ked si odgrgne jej ponuknem opat, zas nieco vypije a zas rev a cele krmenie takto prebieha kym takmer vsetko nedopije. Taktiez sa jej z hodiny na hodinu zmenil spanok. Vzdy sa pekne napapala, trosku som ju ponosila a zaspinkala. Spala aj 6 hodin bez prebudenia. Teraz ju musim s velkym revom uspavat aj 2 hodiny a ked ju dam do postielky do 10 sekund neopisatelmy rev. Budi sa kazdu hodinu v noci, vyzaduje spat na rukach. Je sice trosku zasoplikovana, ale takato zmena? Moze ist teraz o rastovy spurt? Mlieko ma stale to iste, nemenilo sa. Poradte, ako jej mozem pomoct?
presne ako pise @luccija pri rastovom spurte su drobci stale hladni a pytaju castejsie ako obvykle nie menej, moze to byt prva spankova regresia byva medzi 3-4M, meni sa jej rezim alebo aj chorobou to moze byt - pri regresii su zvycajne uplakani a co platilo vcera neplati dnes 🙂
@luccija lekarke som volala, berie na soplik predpisane veci, uz mi to pride aj trosku lepsie. Moze byt, ze jej prestalo chutit mlieko?
@petamich ach jaj, spankova regresia, aj to ma napadlo, ja len dufam, ze toto jej dlho nezostane, uz tri noci nespim 😬
Určite...veď, keď si prechladnuta tiež Ti nechuti
@luccija to mas pravdu, snad sa to zlepsi
Keď mal syn rastový spurt sťažoval sa na bolesť noziciek
Myslim,ze spabkovy regres a plus ta choroba.. :/ Upravi sa to. Babo sa rychlo meni. Moj ma coskoro 3m a uz mal krajsi spanok...no zas sa cosi pokazilo. :D :D Ale vidiet jeho pokroky. Krasne je na brusku. Vie sa hodit s pretocit z neho nas5 na chrbatik. Natahuje ruky za hrackou. Aj podrzi hracku,ked je v kresielku a taha ju k ustam.. Aj zvuky a ludi viac vnima. 🙂 To si myslim su velke veci pre babo..
@dadulamamula to je fajn, ked dietatko uz vie povedat, takto mozem zatial len hadat 🤷🏼♀️
@ivangeline urcite ano, mne je jasne, ze sa ten spanok meni, len takyto rychly skok doslova z hodiny na hodinu som necakla 😄 treba vydrzat
Ja by som sa skôr priklonila k verzii že jej asi nerobia dobre lieky na sopel a boli ju z nich bruško.
@denda007 je to mozne, alebo jej prestalo chutit mliecko. Sice nie s krikom, ale uz dlhsiu dobu sledujem, ze jej moc nechuti a pluje niekedy. Mozno by som ho mala zmenit.
Vyskúšajte, uvidíte. Držím palce 🙂
On to nepovedal tiež nevedel rozprávať ale plakal a ukazoval
Rastový spurt je, keď veľa papa tvojej práveže nechutí.Skor si myslim, že to je chorobou.Moju bolelo hrdlo a nechcela jesť plakala....neuspavaj ku, ak by chcela spať zaspí skôr chce byť pri tebe.Isla by som ju ukázať k doktorke