Mame taketo tei vyražky cca pol cm. Myslite ze zacinajuce kiahne? Mala isla spat ked dp rana toho pribudne ideme k dr
@devilka1 skorej stipanec
Aj mne to pripomina skor stipanec. Kiahne su take vodove
Rano to nemala az ked prisla zo skolky som to zbadala ale ze ju to svrbi neviete ci kiahne svrbia hned ci az potom ako sa hoja?
Tak asi len tri kusance ale zeby v skolke mali komare?:D no uvidim rano a dam vediet..nechceli by sme aby sme v skolke boli prvy kto ma v triede kiahne aby nebolo na nas
Som zvedava co bude do rana. Ani.spat nebudem 🤔
Kiahne začínajú zvyčajne na trupe. Do rána by mala vysypane cele telo. Môže byt nejaká reakcia
Môjmu synovi začali na ruke kiahne. Ale kiahna ma priebeh, vyzerá ako stipanec od komára, potom sa tam vleje voda, praskne a chrasta. Teplotu aspoň zvýšenú nemá?
Tak piatok mala horucku 37.8 a potom.uz nic az vcera tr vyrazky a do rana nepribudli ziadne
U nas takto vyzeraju molusky, uplne ako stipanec od komara, potom cerven zmizne. Ak su to molusky, odporucam gafrovu mast 2x prelepit pocas 7 dni.
Uz ma novu na rucke a v strede asi milimetrova zdurenina tak neviem
Boli sme na pphotovosti tak povedali ze nevyzera to na kiahne zatial ze ked do.dvoch dni sa.nejak extra nevyhodi tak je.to ok ;)
To vypada ako stipanec a nie kiahne...ale do rana uvidis ak sa vytvori p!uzgierik