Ide o infekciu?

lilkaz
25. mar 2015

Ahojte mamicky, posledne dni som nasla mojej malej 15 mesacnej dcerke v plienke take male priesvitne gulicky ci co..ma to tak okolo ritky a vyzera to ako krystalovy cukor ale na dotyk to je ako zele..vobec netusim, co to moze byt...? nema to tam ale stale, len obcas..viete niekto poradit co to moze byt?

trgypadl
25. mar 2015

@lilkaz gel z plienky?

rainbow1
25. mar 2015

a nemôže to byť z plienočky ? keď je viac počuraná a niekde povolená, môže sa to akokeby vysypať, si spomínam, že občas sme to tiež mali, skúste popozerať plienočku keď to nájdete

katche
25. mar 2015

Precikaná plienka. To je ten absorpcny gel, co sa do nich dava...ziadna infekcia, neboj. Niektore mamicky tu písali, ako pri prebalovani vypadla z plienky cela hrca toho gelu

uhnakova
25. mar 2015

To bude gel z plienky, ako pise @trgypadl. Aj nam sa to uz stalo.

liebling98
25. mar 2015

@lilkaz presne ako píše @trgypadl. Je to gél z plienky, ktorý keď nasiakne močom, tak sa z neho spravia také guľôčky. Zrejme menej kvalitné balenie plienok.

lilkaz
autor
25. mar 2015

jaaaaaj baby dakujem pekne, ste ma potesili, vrtalo mi v hlave, ze co to moze byt a to taka prkotina! super! 🙂 a inak pouzivam toujours z lidla - sa mi zdaju dobre...dakujem este raz za rady 🙂

radopp
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
latvia
26. mar 2015

@radopp to bolo od teba sproste

lilkaz
autor
26. mar 2015

ja som to zobrala s nadhladom a s humorom..dufam,ze to ani nebolo inak myslene... 🙂