Ide o ekzém?

simka2020
15. okt 2022

Ahojte neviete mi niekto poradit ako malej pomoct? Cervene miesta a drobne vyrazticky ako keby podrazdene na jednej strane nosa. Nema vzdy cervene podla toho ako do toho sprta. Idu nam aj zubky mali sme 2 dni teploty

jjanulienka
15. okt 2022

Inde to nemá? Vyhodilo sa to po či pred teplotami? T

simka2020
autor
15. okt 2022

@jjanulienka pred teplotami presne ako zacali rast zubky tak asi 2t dozadu. Potom som.ochorela a mala chytila odomna teploty. A inde nevidim nic len tuto

jjanulienka
15. okt 2022

Neviem mne to nepríde moc ako exzem skús foto poslať lekárke 🤷🏽‍♀️

scorpionflower1
15. okt 2022

@simka2020 Svrbi to? Nevyzera to ako ekzem. Skor potnicky, moja dcera take mala na ruke v zahyboch, ked sa spotila pod paplonom. Skus jej to zasypat detskym pudrom alebo natriet Imazolom.

simka2020
autor
15. okt 2022

@scorpionflower1 ďakujem no ja netusim ako ekzem vyzerá ale svagrina ma dnes vystrasila ze joj to je len ekzem noo..

scorpionflower1
15. okt 2022

@simka2020 Ludia na vsetko povedia, ze je to ekzem, to je take ludove uz. Aj mne vtedy tvrdili, ze ma ekzem. Ja som ekzemom trpela ako dieta a poviem ti, ze to pekelne svrbi. To vyzera ako taka vyschnuta cervena koža, ktora strasne svrbi. Ja som to ako 9-rocna mala v laktovych ohyboch a na prstoch, skriabala som si to az do krvi. Ja si myslim, ze su to potnicky. Nevystavuj ju priamemu slnku, lebo potnicky to podrazdi a scervenaju este viac. Skus ten zasyp alebo Imazol (to dostanes vna volno v lekarni) ak jej to nepomoze, tak to chod ukazat pediatricke.

simka2020
autor
15. okt 2022

@scorpionflower1 mna uz strasili aj s mliecnou chrastou ze to je určite ekzem 🙉 ďakujem krásne teda skúsime. Ono niekedy mampocit ze ju svrbi inokedy vacsinu dna nie ale ked vravíš ze to svrbi hrozne tak to teda nemam pocit ze ju to takto trapi. Idu zubky cize vkuse chyta nos usta usi

scorpionflower1
15. okt 2022

@simka2020 Pri tak malych babatkach je tazke to povedat, ci ich svrbi alebi sa len chytaju. Skus a uvidis, ak neprejde, chod s nou k lekarovi. Nam na potnicky vzdy zabral zasyp.

simka2020
autor
15. okt 2022

@scorpionflower1 mozno by si mi vedela poradit co dieťaťu na suchy kasel? Ma rok 🙂 doktorka neodpisuje uz 3 dni nedviha