Ahojte mamicky, chcem sa s Vami poradit..nase dievcatko ma 3 tyzdne..trapi ju urcite brusko jedna sa podla vas o koliku? Spociatku sa nevedela vykakat bola zapecena tak sme presli na Nutrilon futura a este son ju dojcila ale nemala som tolko mlieka tak sme museli dokrmovat (s dojcenim som uz prestala)...dali sme jej cipky..spociatku mala tvrdu stolicu ale postupne sa jej zlepsovala a mala peknu horcivo zltu a aj konzistencia bola uz v poriadku.avsak nekakala kazdy den..bola nepokojna.niekedy vecer niekedy rano a pobede nespinkavala bola hore taku hodinky/dve a plakala s prestavkami nie vkuse..nevedela lezkat kludne..nozky si pritahovala k brusku co robi aj ked neplace..davame jej bio gaia kvapky + espumisan..a doktorka nam odporucila menit mlieko na nutrilon colics + dala nam kvapky coliprev..kakala vcera a dnes ked som jej masirovala brusko a cvicila s nozkami ale odvtedy ma taku tmavsiu zelenu stolicu..ked tlacila tak velmi plakala..pokial sa jedna o dojcensku koliku kedy to prestane ? 😭🙈 v noci kludne spinká. Dakujem
Zelena je kvoli zelezu. Pimaha jej rurkovanie? Ulavi sa jej potom? Ak ano,tak ma koliky. Naj je najst to spravne mlieko. :/ Pomaha aj nosenie. Menej boli brusko. Davat vzdy grgnut. Masaz bruska a tlacenie noziek k brusku... Prajem,nech sa vam to cim skor upravi. Moja sa rozpapala v 7m..a od 8m uz jej bolo dobre. Citlivejsie reagovala na jedla ako chlapci. A spachtoskou sa aj tak nestala. :D
Ked zistis, co jej robi zle, ja som vyskusala 5 UM pokym som nasla to prave. Ano.. mozes natierat pupikom, masirovat/cvicit a stopat ju liekmi, rurkovat, ale klucove je najst to prave mlieko.