Hypertónia, predlakcia a hyperexcitačný syndróm. Poradíte?

Uz tu pisem druhu otazku :P Mam nedonosenu dcerku narodena v 30tt surnou sekciou. Mala aj problemy po porode nemala kyslik a dostala slabsie krvacanie do mozgu a to sa nam zacalo prejavovat... prve mesiace bola ako tak v poriadku mala akurat hypotoniu ktora sa nam ale zmenila v hypertoniu cvicime aj Vojtovku ale nevidim zeby nam niejak pomahala stale sme na tom rovnako a podla neurooga sme na urovni 4 mesacneho dietatka... mame inak uz o 4 dni 10mesiacov ( korig.vek bude 8mes. ) neurologicka nam pred mesiacom oznamila ze malej hrozi DMO ale ze s istotou to moze povedat az po roku. Mali ste niekto podobne problemy? A ako ste potom dopadli? Ja by som s malou aj chcela ist na niejaky rehabilitacny pobyt ale fizioterapeutka ma presviedca ze mam ist az po roku... podla mna je to neskoro a aj moja znama uz bola na takom pobyte a to ma este mladsiu dcerku od mojej. Bojim sa co moju malicku este caka... od narodenia ma same problemy :(

pink_lady
10. feb 2014

@predcastniatkonatalka neboj sa, cas ukaze...cvicte poctivo a uvidis...na ten pobyt by som sa pytala aj skor...tie neurologicke tabulky ber s rezervou 😉 a ak aj bude DMO stale to bude tvoje dietatko 😉