Hyperbarická komora pre dieťa

kristinap21
2. okt 2024

Máte skúsenosti niekto s hyperbarickou komorou u dieťaťa? Na rozbehnutie reči hlavne. Neurologicka nám to odporučila ale čítala som aj negatívne recenzie.

jullyeverest
2. okt 2024

@kristinap21 koľko rokov má dieťa?

kristinap21
autor
2. okt 2024

@jullyeverest 2 roky ma
Odporučila nám to neurologicka lebo bola pridusena pri pôrode a slabo rozprava

jullyeverest
2. okt 2024

@kristinap21 nehnevajte sa na mňa vy ani vaša lekárka, ale to nemôžete myslieť vážne že v dvoch rokoch chcete niečo takéto riešiť.. keby som dieťaťom a niekto ma zavrie do niečoho takého tak ešte len vtedy nebudem rozprávať. 🫣 Bratrancov syn začal rozprávať až v škôlke a to ani pridusený nebol a ani v žiadnej komore nebol.

kristinap21
autor
2. okt 2024

@jullyeverest lenže ona ma nález na mozgu a ma slabšie aj porozumenie
Nie je taká že by len nerozprávala a bez nálezu

viestta
3. okt 2024

@jullyeverest mas trosku skreslene predstavy o hyperbarickych komorach. Nie kazda je "truhla" do ktorej ta zavru. V Saci maju taku, kde si posedis a mozes s ostatnymi pacientami aj karty hrat
https://nemocnicakosicesaca.agel.sk/o-nemocnici...

rencaduda
7. okt 2024

@jullyeverest nehnevajte sa ale mate nazor ako zo stredoveku. Ja mam za sebou s dcerou (6 rokov) uz viac ako 100 vstupov do komory za posledné tri roky. A nam to velmi pomohlo po rozumovej stranke a nehovoriac este o tom ze to ma vela pozitívnych vplivov na cele telo. Vela detom z okolia to pomohlo na rec hlavne pri diagnoze PAS.

mofa
7. okt 2024

@jullyeverest 😂😂😂😂😂😂😂to vazne? Naco takyto hlupy komentar, vy si to ako predstavujete?