Ahojte zienky, dcerka mala rano a vecer riedku ,vodnatu stolicu, silno zapachala, medzitym cely den nic, mozem jej dat Hylak?
Hylak je hnusný, skus radsej Dophilus alebo Smectu
Dakujem za rady, doma mam akurat BioLac Baby drops Generica su to kvapky probioticke, smectu nemam , stare lieky som vyhadzala- odovzdala v lekarni a novu zasobu som si neurobila. Tie kvapky jej davam.
ahoj, my mame problemy, ze maly nam nechcel kakat. a odporucili mi Biogaiu. Predsa len, je to probiotikum, cize aby ti upravilo pracu criev. hylak sme mali predtym, a vobec nezaberal.s tym mame zle skusenosti. Ak chces, mozes si lieky objednat aj cez net. ja ked potrebujem aj viac toho, napr. nejake vitaminy, mozes pouzit toto: http://www.kuponyzdarma.sk/pilulka-sk/
odporucam.
Hylak je tiez probiotikum a obsahuje aj ine kmene ako Biogaia. Ak niekto cestuje na dovolenku napriklad do Kene, tak si berie Hylak aby sa neposr... Ak mala nasa rodila problemy po pokazenom syre a bryndzi, tak im na pohotovosti kazali Endiaron a Hylak.
Dakujem.
Ja si myslim ze mozes, alebo Biogaia, Dophillus pre deti, pripadne sa opytaj v lekarni, da sa tam aj zatelefonovat ak mas nejaku, kde chodis casto. Nam Hylak pomohol od kvasiniek, ked mal syn 19mesiacov a otehotnela som druhy krat. Bol vtedy aj po ockovani, stale aom dojcila cize hormony extra... A chudak sa vyhadzal. Do druheho dna po podani Hylaku sa vysyp vyrazne zlepsil