Zdravim.Vcera večer som našla na temene hlavičky z boku malej hrčku vo veľkosti hrášku.Mala je niekoľko dní placliva čo som pripisovala zubkom idu jej 4naraz.Ale tá hrčka ma vydesila mala aj mierne zvysenu teplotu 37st.Stale sa budí a plače neda sa utíšiť ako inokedy.A v noci som zistila ako som ju hladila po hlavke,že sa jej urobili ďalšie dve hrčky.Jedna vzadu na temene a ďalšia cca 3cm za ľavým uskom.To bude asi uzlina.Rano letím k doktorke.Mali to aj niektoré vaše deti?Jej dvojička je v poriadku.
@kikales Ďakujem za reakciu ❤️.Boli sme u lekárky hneď ráno.Brali malej krv a prezrela ju.Tie dve hrčky na temene sa nakoniec jemne zapálili tak vravela,že to vyzerá ako alergická reakcia a tá za uskom je uzlinka.Ale nič hrozne.Nasla jej afty na jazyku tak vraj z toho môže byť placliva.Krciar tiež nič nenašiel lebo aj tam nás poslala.Len povedal,že ma veľmi opuchnuté ďasná a že všetky zvyšné zúbky jej idú naraz.A tým pádom sa zmenila mikroflóra v ústach a ona dostala afty.
@nanka1977 aj moja malinka to ma uz od 5 mesiacov...pytala som sa lekarkt a vravela ze to je nieco ako uzlinka a treba to len sledovat ci sa to nejak drasticky nezvacsuje pri chorobe sa to vie zdurit na tom mieste....vraj to netreba stlacat.....len to kontrolovat a zevraj to postupom casu zmizne samo....lenze ja mam dve za uchom a dve na krku uz asi od 5 rokoch mamka vravela a mam ich doteraz...🙂....kazdopadne zistovala som si to a vraj je to ozaj na 99% neskodne ale urcitr by son pre pokoj dusi na najblizsej poradni o tom povedala lekarke 🙂 ale verim ze to je ok