Ahoj baby, dcera bude mat sedem a vsimla som si, ze vpredu na krku ma dve hrcky. Nie je to hned pod bradou alebo sankou, je to akokeby popri hrtane. Jedna na kazdej strane. Uplne ma to vystrasilo, mozu to byt uzliny? Normalne su obidve pohyblive. Ked si na tom mieste ohmatam seba, tak tiez tam mam nieco, ale nie je to take hmatne ako jej. Mohla by to byt aj mandla? Dakujem za odpovede.
Dobry vecer, mala uz dcerka ovcie kiahne? Mne sa tak zvacsili uzliny na krku asi 2 tyzdne pred vysypanim.
To uz mame nastastie za sebou, ale vcera prisla zo skoly s teplotou, mame hnisavu anginu. Rok a pol bola bez antibiotik a teraz ked zacala skolu, tak ochorela.
Dakujeme.
@luciaxy moze to byt vselico.. a kedze od monitora pc vzdialeneho od vasho par km to tazko niekto zdiagostikuje.. moja rada znie.. chod zajtra k dr, nech ju pozrie. Naco ti budu mamicky pisat, co vsetko to moze byt, akurat ta to vystrasi.. alebo na druhej strane upokoji.. a ak by sa z toho nedajboze cosi zle vyklulo, ty ucicikana konikom budes cakat v klude a pokoji... ja ked som synovi nahmatala na krku hrcky, na druhy den som bola u lekara.. vykluli sa z toho iba zvacsene uzliny..