Ahoj, chcem sa spýtať.... Moja 4 mesačná dcérka má na ľavom prsníku pod kožou takú pohyblivu hrčku... Neviete náhodou co by to mohlo byt... Mam obavy aby to nebolo čosi vážne.
Mne moja doki pri malej povedala,ze babatka maju zdurene prsia,ze je to normalne, ale hrcku som nespozorovala, urcite by som s tym isla.
Jasne však ideme tam zajtra tak snáď to bude všetko ok....
@vendi17 obe moje deti to niekedy po narodeni mali. Pravdepodobne je to len sposobene hormonmi (teda ak kojis). Dcera to mala dokonca tak viditelne, ze som si to vsimla pod mikinkou. Ale mali.to na oboch stranach, nic sa s tym.nerobi
aj moja dcera mala po narodeni, to bolo z hormonov aj z kojenia.. potom sa jej zvacsil jeden ked mala tak cca 17m, to uz kojena nebola - vtedy sme boli na sone, ale nic nezistili a po case sa to dalo do normalu.. neboj, nic vazne, len to spomen na poradni a dr skontroluje..
Jasne ďakujem pekne baby zajtra ideme k doktorke nech to pozrie... A hej kojím a už máme aj prikrmy. Ďakujem pekne za odpovede
Ahojte, malo to aj nejake sfarbenie? Moja 7 mesacna dcerka ma tiez hrcku na prsniku, bradavku vtiahnutu ale tak akoby aj modrinu okolo, neviem ci sa buchla niekde, alebo su to tiez hormony..Dr. to moc neriesi, ale zvacsuje sa jej to..
@vendi17 Možností je veľa, s istotou ti na to odpovie len lekár.