Dobrý večer. Mám 14 rokov a na ľavom semenníku som si nahmatal hrčku. Je menšia ako zrnko šošovice takže je dosť malá a vôbec nebolí. Podľa toho čo som si čítal na internete tak nemám žiadne príznaky niečoho vážneho ale aj tak mám trochu strach. Čo mám robiť?
Povedz to mame a zájdite k doktorovi.. samozrejme že nemusí ísť o nič vážne, ale treba každý takýto nález vyšetriť.. hlavne to nenechaj tak, dôležité je ísť čo najskôr k doktorovi.. držím ti palce..
Hneď dnes povedz mame.
Nehanbit sa a povedať to doma 🙂 môže to byt život ohrozujúce
Povedz to mame v prvom rade ak sa hanbíš tak otcovi alebo bratovi. Ale rieš to nemusí to byť nič vážne nemusíš sa báť ale pre istotu to povedz potom pôjde s tebou mama k lekárke a dá výmenný lístok na urologiu.
@navid_tahzib poznam niekoho kto si nahmatal takto hrcku tiez nebolela bola ti dost agresivna rakovina... Takze hned zajtra k lekarovi nech ta posle na urologiu... Nie je to sranda
Isť okamzite k vseobecneu nech ta posle k urologovi. To si vazne myslis, ze podla internetu si stanovis ty diagnozu? Hrcka nie je sranda a v pociatocnych stadiach chorôb sa mnoho priznakov nemusi este ukazat.