Hrčka na semenníku u 14-ročného

navid_tahzib
27. feb 2024

Dobrý večer. Mám 14 rokov a na ľavom semenníku som si nahmatal hrčku. Je menšia ako zrnko šošovice takže je dosť malá a vôbec nebolí. Podľa toho čo som si čítal na internete tak nemám žiadne príznaky niečoho vážneho ale aj tak mám trochu strach. Čo mám robiť?

hellwant
28. feb 2024

Isť okamzite k vseobecneu nech ta posle k urologovi. To si vazne myslis, ze podla internetu si stanovis ty diagnozu? Hrcka nie je sranda a v pociatocnych stadiach chorôb sa mnoho priznakov nemusi este ukazat.

jana_eyre_2
28. feb 2024

Povedz to mame a zájdite k doktorovi.. samozrejme že nemusí ísť o nič vážne, ale treba každý takýto nález vyšetriť.. hlavne to nenechaj tak, dôležité je ísť čo najskôr k doktorovi.. držím ti palce..

mirro
28. feb 2024

Hneď dnes povedz mame.

nataly420
28. feb 2024

Nehanbit sa a povedať to doma 🙂 môže to byt život ohrozujúce

alickapusinka
28. feb 2024

Povedz to mame v prvom rade ak sa hanbíš tak otcovi alebo bratovi. Ale rieš to nemusí to byť nič vážne nemusíš sa báť ale pre istotu to povedz potom pôjde s tebou mama k lekárke a dá výmenný lístok na urologiu.

kulumulu123
28. feb 2024

@navid_tahzib poznam niekoho kto si nahmatal takto hrcku tiez nebolela bola ti dost agresivna rakovina... Takze hned zajtra k lekarovi nech ta posle na urologiu... Nie je to sranda