Hrčka na krku trojročnej dcéry

jana3334
3. sep 2015

Ahojte baby..Chcem sa opytat..Mala ma uz tri dni zvysenu teplotu tak do 37.6 a dnes som si vsimla ked da hlavku na bok ma tam taku mensiu hrcku...Skusala som jej to a vraj ju to neboli..Byvame casto chory kazdy mesiac mavame anginy a sme lieceny alergologickou...bojim sa ci to je nieco vazne...ci mam pockat do pondelka alebo radsej utekat az zajtra...neviete co to moze byt?respektivne nema niekto skusenost?

lilimoni
3. sep 2015

Nemoze mat mandle opuchnute? Radsej dr 😒

martinka13
3. sep 2015

Môj syn má na krku uzlinu dosť veľkú od malička. Keď he chorý ešte sa zväčší. Niekedy zvyknú byť aj vzadu na hlave. Možno bude malá chorá a to je sprievodný jav. Lekárke by som to ukázala.

seahorse27
3. sep 2015

Najpravdepodobnejsie je to zvacsena lymfaticka uzlina, to sa stava pri infekciách. Ked mala vyzdravie a hrcka tam bude stale pretrvavat, treba to ist ukazat lekarovi.

jana3334
autor
3. sep 2015

Je dost mozne ze budeme zase chore ale uzliny sme nemavali zvacsene...Uvidim ako bude rano a radsej pojdem...lebo v dnesnej dobe je mozne vsetko...dakujem baby

simca06022011
3. sep 2015

uzlina... skus octanovu mast alebo nejaky obklad, zmensi sa... alebo sa porad s lekarkou najskor, ake ja by som povedala na 99,999% uzlina... je to uplne normalne. my sme ich nemali zo zaciatku, ale posledny rok stale... uzliny ako svet... staci ze trochu nieco chytime, nemusime este ani teplotovat a uz su von. ( resp. jedna strana... druha menej...)

jankapo
3. sep 2015

Neboj, aj moj syn bol anginovy, raz dostal teploty a na krku narastla hrca ako slivka, skoro som skolabovala. Sli sme na pohotovost, orl, tam, ze na 99per. zacinajuca angina, sa mi nechcelo verit, ved sme boli uz skuseni...a fakt, mandle nahnisali az o 2 dni, ale to bol iny masaker. Uzlina sa zmensovala asi mesiac. Ale potom nam tie anginy prestali, mal myslim az teraz, po 1,5roku. . Mne to pride akoby ten organizmus fakt vtedy vypudil vsetok sajrajt. Drzim palce, nech ste rychlo fit.

jana3334
autor
3. sep 2015

@jankapo mna uz ide ale porazit...do skolky nechodime lebo ked sme na stupili tak sme tam vydrzali tak dva dni....zvacsa mavame vysoke teploty a nic ine a preto viem ze zas angina...no teraz mi nejdu do hlavy tie zvysene teploty co u nas nebyva a ta uzlina...

jankapo
3. sep 2015

@jana3334 presne viem jak frustrovana si, aj my sme tym presli...ale vekom sa to lepsi, neboj...chodte sa ukazat dr., budes kludnejsia

jana3334
autor
3. sep 2015

@jankapo tak dufam ze to bude lepsie...lebo tolko liekov do nej davat nonstop je hruza...ved ked bude vacsia tak jej nic nebude zaberat...zubky uz ma teraz take biedne no hruza...

milota164
3. sep 2015

u deti nemam skusenost , ale mne staci ked sa mi spravi afta a mam hned navretu uzlinu na krku , ked mi to prejde strati sa .

seahorse27
3. sep 2015

@milota164 Aj ja pri herpese...