Hrčka na jednej strane krku

zuzuk22
21. jan 2014

Ahojte . Prosím vás mali niektoré vaše detičky ked nemali este ani mesiac takú hrčku na krku na jednej strane ? Lebo ja som si to nedávno všimla a dr nás poslala na Sono sa objednat tak sa bojim co to je . Aj hlavičku koli tomu asi otáča len na jednu stranu mu to asi zavadzia . Dakujem za odpovede

zuzana1291
21. jan 2014

Podla mna su to uzliny, ja osobne ich mam casto tiez velke, normalne okom vidielne. Aj nasa mala ma obcas na jednej strane zvacsenu uzlinku.

shibaba
21. jan 2014

@zuzuk22 tiež si myslím, že ide o uzlinku. Môže sa stať, že sa aj premiestni, nám sa stáva, že až pod pazuchu :o.Neboj sa, mysli pozitívne, určite to bude v poriadku 😉 , držím palce 🙂 🙂 🙂

zuzuk22
autor
21. jan 2014

No len nám zatial naša dr nic nepovedala co to je len ze mame ísť na to Sono ze co to je ....

sasaa22
21. jan 2014

@zuzuk22 nemala si ťažký pôrod?niekedy sa vytvorí hematóm v mieste natiahnutia krčného svalu - kývača a ten kedže je pošk.nedokáže otočiť hlavičku na tú stranu....podľa mňa asi torticollis........nemôžeš to odfotiť...?ale určite abs.sono,tam sa to ukáže a čím skôr.....

zuzuk22
autor
21. jan 2014

@sasaa22 no práveže som podla mna nemala nejaky ťažký pôrod . Celkom rychlo to išlo. Na Sono ma objednali až o tyzden takze musíme čakať este ...

sasaa22
21. jan 2014

@zuzuk22 neboj,ak by sa to aj potvrdilo,dá sa to riešiť úspešne ,držím palce a daj vedieť.... 🙂

zuzuk22
autor
21. jan 2014

@sasaa22 dakujem 🙂