Ahojte,
Moj 4 rocny syn ma od vcera teploty, teraz stabilizovanu 38.. od rana som si vsimla ze ma pri krku hrcu a nevie si narovnat hlavu… spal na tej strane, je mozne ze ide len o zdurene uzliny ci moze ist o nieco vaznejsie?
Vdaka za odpovede
to uz je na moj vkus velka hrca, moze byt mononukleoza, mumps, isla by som hned k dr
Ježiš to vyzerá hrôzostrašne. Ja by som už bola u lekára
@katarina092 miesto pisania na mk chod s nim k lekarovi, fuuu uz by som tam davno sedela moze to byt mumps
takto synovi zacala infekcna mononukleoza
Ahoj, čo ti povedala dr??
@katarina092 ahoj, môj syn mal cez vianoce tp iste. Dr nič nezistila. 3 dní mal teploty okolo 38 a potom behal ako šarkan. Hrcu ma stále a pomaly sa zmenšuje. Dr povedala že je to v poriadku ak to pomaly mizne.
Mala som podobne v októbri, vyšla mi z krvi infekčná mononukleóza, mňa bolelo aj hrdlo + uši, ale strašne, takú bolesť hrdla som v živote nezažila...Pomohli octanové obklady a antibiotiká, určite choď k lekárovi, skoré uzdravenie❤️
tak fotka je fotka, ty pohmatom citis ci je to uzlina.. ale teda treba ist k lekarke, odbery urobit, a vysetrit. A uvidite.
Srdečne pozdravujem, naša dcéra mala takúto hrču v 2018 skončila na operačnom stole kde jej vyoperovali hnisavé ložiská. Takže okamžite ku lekarovi
Syn ma zapal lymfatickych uzlin…. 2 dni je uz hospitalizovany
@petraapp123 a aka bola diagnoza?
@katarina092 to mi je ľúto, prajem, nech je rýchlo fit 🍀💚
@petraapp123 Podobnu operaciu mu dnes robili…. Ako dlho ste sa potom zotavovali?
No mne tak začal mumps, išla by som s ním k lekarke